Consumentenbond.nl

Asus TF 101 vastlopen

  • 3 februari 2015
  • 6 reacties
  • 185 Bekeken

Heb 2 tablets een Asus en Samsung. Nu ze ouder worden lopen ze steeds vast. Mijn mail wordt geregeld afgebroken en is dan niet opgeslagen. Dus weer opnieuw beginnen. Krijg bij Asus bericht in beeld "DC gestopt".

Weet niet wat hiermee bedoeld wordt. Wie heeft er een oplossing?

6 reacties

Reputatie 5
Badge +6


Krijg bij Asus bericht in beeld "DC gestopt". Weet niet wat hiermee bedoeld wordt. Wie heeft er een oplossing?Helpt http://www.transformerforums.com/forum/asus-transformer-tf101-general-discussions/34101-dm-client-has-stopped.html ?
Dank voor de hulp. Kreeg pop up niet meer. Blijft nog steeds vastlopen vooral op facebook. Heb het al eens verwijderd en opnieuw geinstalleerd maar hielp niets.

Misschien nog een tip?
Badge +2
Is er geen mogelijkheid de tablet opnieuw te installeren/recoveren ?

Vaak is de vervuiling van het besturingssysteem de boosdoender van trage en vastlopende systemen.
Reputatie 5
Badge +6
Misschien proberen de cache op te schonen van apps die moeilijk doen: http://www.greenbot.com/article/2841772/clear-your-app-caches-to-clear-up-android-phone-issues.html ? En als er geen betere oplossing is, is de stap van @de Kuijer uiteraard ook te proberen (maar de vraag is altijd hoeveel werk het is om dan alle apps etc weer te installeren, ingesteld te krijgen, wifi weer goed te krijgen etc)
Jammer werkte niet. Gmail hield er weer mee op. Gelukkig wel als concept opgeslagen. Heb op internet al gelezen dat nieuwe installatie ook weinig soelaas biedt. Vind het vreemd dat dit op beide tablets gebeurt. De Samsung is jonger dan de Asus. Sta open voor oplossingen.
Badge +2
Door je tablet opnieuw te installeren/recoveren weet je in ieder geval zeker dat het dan niet aan je besturingssysteem ligt (softwarematig) . Blijft die dan nog problemen geven dan kan je wel stellen dat er hardwarematig iets aan de hand is. Ik denk gezien jou problemen dat je er niet onder uitkomt de tablet opnieuw te installeren. Succes

Reageer