Consumentenbond.nl

Computer probleem Segurazo

  • 8 oktober 2020
  • 6 reacties
  • 308 Bekeken

Hoe verwijder ik het programma Segurazo?

Doe veel werken op mijn computer, maar van programmeren weet ik niets, dus dit is een schreeuw om hulp. Vriendelijke groeten, Peter.


6 reacties

Zo vers van de lever, werkt malwarebytes niet?

Reputatie 4
Badge +4

Is op internet uiteraard van alles over te vinden, maar heel gemakkelijk wordt het niet:

“Just boot into safe mode, then uninstall using the Sugarazo uninstall.exe found in the program folder. Afterwards, reboot normally and you can manually delete any leftover folders or run a scan with Malwarebytes.”

Reputatie 7
Badge +7

Probeer ook eens, vers van de pers 01-10-2020 en uitgebreide informatie:   https://zondervirus.nl/segurazo/

Eventueel biedt ook Lenovo hulp zie support.  https://pcsupport.lenovo.com/nl/

Reputatie 2
Badge +1

Probeer ook eens, vers van de pers 01-10-2020 en uitgebreide informatie:   https://zondervirus.nl/segurazo/

Dat is een slecht idee, daar word je verleid tot reimage wat misschien nog schadelijker is.

Reputatie 7
Badge +7

Je kan ook alleen segurazo  op die manier van je PC halen. Je hoeft de andere concurrente reimage niet te nemen. En zoals je stelt reimage wat misschien nog schadelijker is. Dat is ook veel napraten. Ik heb zelf reimage uitgebreid geprobeerd en ken ook anderen, nergens problemen. Maar ook Lenovo geeft nog een advies, evenals @A. Deen  en @pckrulllenbol , heb je dat alles al geprobeerd? PCRisk beveelt ook malwarebites aan en geeft ook uitgebreide informatie https://www.pcrisk.nl/verwijderingsrichtlijnen/

En o.a. https://sensorstechforum.com/nl/remove-segurazo-antivirus/ biedt met uitgebreide informatie Segurazo te verwijderen aan, maar biedt  dan weer  Malware Removal tools aan, hoef je ook niet te nemen. In elk geval succes ermee.

Badge +8

Heb je het programma inmiddels kunnen verwijderen, @Pino1? Mocht er een reactie zijn die jou het meest geholpen heeft, dan kun je deze aanvinken als ‘Beste antwoord’. Zo help je anderen met een vergelijkbare vraag om snel het antwoord te vinden. :thumbsup:

Reageer