NAS garantie en verwachte levensduur

  • 7 November 2014
  • 1 reactie
  • 874 Bekeken

  • Bondsbeginner
  • 0 reacties
Graag hoor ik uw onderbouwde mening over wat je mag verwachten van een MKB NAS zoals een Synology of QNAP.

Ik zit met een deffect apparaat waarvan ik vind dat die langer dan drie jaar mee moet gaan. Hij is net voor de drie jaar deffect gegaan.

De leverancier verwijst me naar de volgende pagina: http://www.uneto-vni.nl/consumenten/over-uneto-vni/garantie-en-kwaliteit/gebruiksduurverwachting-uneto-vni. Waaruit hij concludeerd dat een NAS uit het hoge segment maximaal 3 jaar mee gaat.

Ik vind dit erg kort, backup experts noemen op de volgende pagina bijvoorbeeld een levensduur van 5 tot 7 jaar: http://www.ddrecovery.nl/de-nas-op-kantoor-een-back-upvoorstel.

1 reactie

Hallo DMS,

Welkom op onze community. Jammer dat u zo weinig informatie over uzelf geeft. Ik hoop dat een van de andere community-leden ervaring met dergelijke zaken heeft. Voor vragen over het consumentenrecht (of gebruikte u de NAS zakelijk, daar gelden namelijk geheel andere regels voor), kunt u natuurlijk heel veel informatie vinden op onze website, onder de kop 'Klachten & problemen'. Bent u lid en wilt u persoonlijk advies? Log dan als lid in op de website en maak gebruik van de link 'E-mail' die onderaan links op iedere pagina te vinden is. Maar wie weet, kan een van de andere community-leden u vanuit eigen ervaring adviseren. Veel succes en

Veel plezier op onze community.

Groet,

Marc T.

Reageer