Consumentenbond.nl

Nederland ligt niet in de EU volgens T-Mobile

  • 1 mei 2015
  • 3 reacties
  • 175 Bekeken

Als je kiest voor een EU voordeelbundel bij T-Mobile dan blijkt achteraf dat je ook voor bellen en internet in Nederland een bundel af had moeten sluiten. De eigen medewerkers blijken ook niet op de hoogte van hoe het zit. Ik heb meerdere malen de servicedesk gebeld en kreeg steeds weer wat anders te horen. Inmiddels wordt het probleem van onterecht hoge rekeningen wel door T-Mobile opgelost maar ik heb uiteindelijk wel een abonnement wat 14 Euro duurder is dan gedacht. De klachtenservice zou het wel doorgeven maar ik zie dat je nog steeds hetzelfde kan kiezen op de site en zie geen verbetering in de informatie. Hoe zouden we T-Mobilde kunnen bewegen dit te verbeteren?

3 reacties

Reputatie 5
Badge +6
Welke bundel bedoelt u precies? Heeft u een URL naar de pagina met dat aanbod? Op https://www.t-mobile.nl/mobiel-abonnement/voordeelbundels zie ik niet zo snel welke u precies bedoelt. En is uw punt dat u dacht dat u met een EU voordeelbundel ook te kunnen bellen in Nederland, maar dat dat niet blijkt te kunnen (en u daarvoor ook een normale (NL) bundel moet kopen)?

Als ik het abonnement-advies volg, https://www.t-mobile.nl/abonnements-advies , komt er mi een redelijk helder advies uit? Ook de info op https://www.t-mobile.nl/mobiel-abonnement/buitenland/internet-europa vind ik mi redelijk duidelijk.

U zou eventueel uw klacht op klachtenkompas.nl kunnen zetten.
Als je naar de site gaat en je kiest Shop - Voordeelbundels dan kom je op https://www.t-mobile.nl/mobiel-abonnement/voordeelbundels

klik je daarna bij "Altijd EU Totaal Voordeel" op info&bestel en kies je een telefoon dan kom je op de pagina met bundels uit. De bundels Internet en bellen in NL staan dan niet aan. klik je op EU bellen dan krijg je de volgende tekst

Altijd EU Bellen Voordeel

Onbeperkt bellen in de EU + IJsland + Noorwegen + Zwitserland De voordeelbundel & korting loopt zolang je T-Mobile abonnement en de bundel aanstaat.

https://www.t-mobile.nl/mobiel-abonnement/buitenland/internet-europa gaat over tijdelijk internet met Travel en Surf.
Het is inderdaad wat cryptisch maar je hebt abonementen en bundels. Bundels zijn aanvullingen op je abonement en eigenlijk snap ik niet dat je uberhaupt een bundel kunt bestellen zonder dat je over een abonement. beschikt. Hier had de software u inderdaad tegen moeten houden.

Reageer