Consumentenbond.nl

Office enterprise 2007 onder Windows 10

  • 3 november 2015
  • 4 reacties
  • 776 Bekeken

Sinds kort wil mijn MS Word 2007 niet meer opstarten. Na een tijdje verschijnt de melding "Fout tijdens het verzenden van de opdracht naar het programma". Ik heb de installatie cd gedraaid, maar het installatieproces wil niet op gang komen. Ik heb ook office diagnostische gegevens gerund maar die vind geen problemen. Andere office programma's doen het nog wel gewoon. Weet iemand raad?

4 reacties

Office 2007 draait gewoon op Windows 10 dus zou het probleem op te lossen moeten zijn met een herinstallatie. Heeft u al geprobeerd éérst te deinstalleren en een complete verse installatie uit te voeren?

P.S. Wellicht overbodig maar ik ga er vanuit dat sowieso alle patches en updates voor Office gedraaid zijn/worden.
Dank, meneer Deen. Office 2007 draait inderdaad gewoon, met uitzondering nu van word. van word zie ik slechts het opstartschermpje.

De installatie cd maakt "herstellen" en ook "verwijderen" van word niet af. Soms als ik word probeer op te starten, vraagt hij of ik de veilige modus wil kiezen. Soms gaat word zelf aan de slag met herstellen en krijg ik een installatiescherm te zien. Meestal doet word niets. Omdat de installatie cd het ook niet afmaakt ben ik huiverig om word eraf te gooien, dat is het laatste redmiddel.
Reputatie 5
Badge +6
Helpt http://answers.microsoft.com/en-us/office/forum/of... ?

Of 1 van de andere links op https://www.google.nl/webhp?sourceid=chrome-instant&ion=1&espv=2&ie=UTF-8#q=word+2007+%22There+was+a+problem+sending+the+command+to+the+program!%22 ?
Hartelijk dank voor de tips. De meeste geprobeerd, zonder resultaat helaas. Zoals gemeld, installeren vanaf de cd lukte niet: dat proces werd niet afgerond. Uiteindelijk delen van Word gedeinstalleerd,en weer geinstalleerd, tot dat installatieonderdeel lukte. Toen had ik er vertrouwen in en heb heel word opnieuw geinstalleerd. Het draait weer. Nogmaals beiden: dank voor de adviezen.

JWHelpt http://answers.microsoft.com/en-us/office/forum/of... ?

Of 1 van de andere links op https://www.google.nl/webhp?sourceid=chrome-instant&ion=1&espv=2&ie=UTF-8#q=word+2007+%22There+was+a+problem+sending+the+command+to+the+program!%22 ?

Geplaatst door R. Teeuwen op Nov 3, 2015.

Reageer