Beantwoord

vervangen batterij Samsung S8

  • 12 June 2022
  • 7 reacties
  • 149 Bekeken

Hoe vervang ik (of laat ik vervangen) de batterij van de Samsung S8 mobiele telefoon? Zonder dat de kosten heel hoog worden. Het toestel is verder nog prima, ook qua snelheid en data-opslagruimte, maar hij loopt heel snel leeg. 

icon

Beste antwoord door JMA 12 June 2022, 18:15

Bekijk origineel

7 reacties

In principe bij een betrouwbare reparateur, zelf doen is meestal geen optie. Ik wist hier echt een heel goed mannetje maar die is ermee gestopt dus rondvragen.

Een S8 is overigens wel het randje om nog €100 tegenaan te gooien. Met twee jaar is het echt aan het einde van z'n Latijn.

 

Reputatie 6
Badge +4

De batterij zelf kost  € 22,95. En het is echt zelf te doen. Meest lastige is de achterzijde van uw toestel losmaken. Dit is met een föhn goed te doen. Even goed warm maken dan lost de lijmstrip op en kunt u met een plastic voorwerp de achterzijde verwijderen. Dan ziet u de accu al zitten, stekkertje van accu losmaken, nieuwe accu erin, stekkertje vastdrukken.

Maar u moet wel heel kleine schroevendraaier hebben en tape om de lijmstrip weer opnieuw aan te brengen. Kosten samen misschien 30 a 35 euro, dus incl tape en een setje schroevendraaiers.

Een beetje inzicht en lef zijn wel vereist.

 

Dus G. gaat zelf de batterij vervangen? Laat even weten hoe het afgelopen is dan.

Weet nog niet zeker of ik het zelf ga doen, heb inmiddels een adresje in Nijmegen gekregen waar de vervanging voor een vriendelijke prijs wordt aangeboden en ze garanderen een Samsung batterij. 

https://mac.fis.nl/samsung-batterij-vervangen/

Recensies zijn goed.

Reputatie 5

https://mac.fis.nl/samsung-batterij-vervangen/

Deze pagina is niet bereikbaar ? 

Sorry, er moet fix staan ipv fis 

https://mac-fix.nl/samsung-batterij-vervangen/

 

ik heb de pagina geopend op mijn mobiel vanaf een appje wat ik gekregen heb en dan werkt t wel

Reageer