Verzwegen gezondheidsrisico's draadloze technologie


Reputatie 3
Badge +3
Onderstaand artikel is belangrijk, voor uw eigen gezondheid en die van uw kinderen. Ik hoop dat u de moeite wilt nemen om het helemaal te lezen. Lees daarna wat u zelf kunt doen.

Voor achtergrondkennis lees eerst dit artikel eens van een aanvankelijk sceptische arts:

http://www.ortho-medicine.com/uploads/1/4/9/9/14995388/ziekten_bestaan_niet_deel_3..pdf

En neem hier ook kennis van:

http://www.ninefornews.nl/straling-mobiele-telefoons-gevaar/

De waarheid over draadloos

Leven in een wereld vol draadloze technologie. De schadelijke effecten ontkend. Waar gaan we naartoe?

"Niet bewezen" is (echt) een leugen.

De waarheid is dat vele duizenden gedegen wetenschappelijke onderzoeken stelselmatig worden genegeerd, ontkend, onder tafel geschoven, tegengewerkt. En dit gebeurt allemaal op het hoogste politieke niveau. Hier wordt een grootschalig en welbewust doofpotbeleid gevoerd. Onze overheid geeft een hogere prioriteit aan de commerciële belangen van de telecomindustrie en haar eigen financiële belangen dan aan de gezondheid van de burgerbevolking en alles wat leeft. Wie heeft er nog vertrouwen in onze regeerders?

Blijkbaar nog steeds het gros van de mensen. Alle waarschuwingen van onafhankelijke artsen en wetenschappers worden in de wind geslagen. Zij worden tegengewerkt of zelfs bedreigd (bijv. Dr George Carlo). Vele elektrogevoeligen lijden onder Wifi en alle draadloze toepassingen en leiden een onzichtbaar bestaan. Er is weinig protest en degenen die protesteren worden genegeerd. Petities verdwijnen in de la en brandbrieven worden weggemaakt.

De waarheid is dat onderzoeken die geen schadelijke effecten aantonen zijn gefinancierd door de telecomindustrie en/of zijn gemanipuleerd om de "juiste" resultaten op te leveren. De Wereld Gezondheidsorganisatie is niet objectief, vanwege links en belangen richting de telecomindustrie. En op basis hiervan wordt het beleid gevoerd. Dit is allemaal al lang en breed aangetoond en bewezen.

De waarheid is dat er inmiddels een indrukwekkende bulk aan onafhankelijk wetenschappelijk goed uitgevoerd onderzoek beschikbaar is, dat alle reden geeft tot ongerustheid. De draadloze technologie is een langzame sluipmoordenaar. Ook dit is al lang bewezen en bekend, ook bij de overheid.

Een biologisch feit is dat de menselijke hersenen communiceren door middel van elektrische signalen. De hersenen sturen de organen aan. Het menselijk lichaam gedijt het beste bij de natuurlijke frequentie van de aarde (7,83 Hz). Het is niet moeilijk voor te stellen dat wij met z'n allen bezig zijn om deze natuurlijke frequentie steeds meer te overstemmen met de onnatuurlijke frequenties van al onze draadloze toepassingen. Het menselijk lichaam kan dat tot op zekere hoogte compenseren, maar niet jarenlang.

Ondanks alle waarschuwingen vinden wij het goed dat onze kinderen dagelijks thuis en op school worden blootgesteld aan een scala aan schadelijke straling. Kinderhersenen zijn nog in ontwikkeling en extra kwetsbaar.

Waarom gebeurt er niets? Er zijn diverse redenen:

- financiële belangen overheid (zij innen miljarden aan telecomgelden)

- commerciële belangen telecom (miljardenbusiness)

- smartphone verslaving (doelbewust opgezet: een verslaafde bevolking protesteert niet)

- zakelijke en economische afhankelijkheid van draadloze communicatie

- overheid en telecom vrezen schadeclaims als de waarheid bekend wordt

Wat is er nodig? In ieder geval:

- eerlijke voorlichting ter bewustmaking van het grote publiek

- veilige normen voor straling, gebaseerd op biologisch wetenchappelijk onderzoek

- veilige technieken inzetten: de knowhow is al lang aanwezig

Als we in dit tempo doorgaan -en alles wijst daarop- zal alles ziek worden en sterven: vogels, bijen, bomen, planten en uiteindelijk ook de mens. Omdat wij als mensen afhankelijk zijn van al het andere leven, want alles hangt samen met alles. Geen bijen = geen voedsel. Geen vogels = insectenplagen.

Waar is het einde? Wanneer is ontkennen niet langer mogelijk? Als kinderen ziek worden en niet meer naar school kunnen? Als er steeds meer uitbarstingen van kankergevallen ontstaan? Als het vee gek en ziek wordt? Of als alle bijen dood zijn? In dat laatste geval hebben we niet lang meer. Slechts twee dingen zijn oneindig: het universum en de menselijke stupiditeit.

Hoe Corrupt is de Overheid?

Heel erg corrupt, als je het rapport van Transparency International Nederland mag geloven. De beerput van schandalen is schrikbarend diep.

En toch geloven we deze zelfde overheid die ons voorhoudt dat elektromagnetische straling van zendmasten, WiFi en al onze draadloze technologie, ongevaarlijk is en geen risico vormt voor de gezondheid. Deze "zekerheid" is gebaseerd op door de telecomindustrie gefinancierd onderzoek. En uitgedragen door de Wereld Gezondheidsorganisatie, die bewezen links heeft met de telecomindustrie.

Hoe naïef moet je zijn om dit te (willen) geloven?

Het is natuurlijk ook pas de eerste keer dat de overheid opzettelijk gezondheidsgevaren voor het publiek verzwijgt (maar niet heus). Hoe betrouwbaar is de overheid? Deze vraag mag ieder voor zich beantwoorden:

http://www.corruptie.org/corruptie-bij-de-overheid-wordt-zwaar-onderschat/

https://ejbron.wordpress.com/2013/10/13/de-schrikbarende-corruptie-van-bestuurders-in-nederland/

http://achterdesamenleving.nl/elke-vorm-van-regering-is-al-vanaf-de-start-corrupt/#.WLGoNlXhAr8

http://www.binnenlandsbestuur.nl/bestuur-en-organisatie/nieuws/meer-corruptie-in-publieke-sector-geen-zicht-op.6261839.lynkx

Voor degenen die onrustig worden van dit verhaal: we kunnen wel degelijk iets doen.

1) Thuis Internet en telefoon weer aan een kabeltje of zet 's nachts de WiFi uit.

2) Weiger draadloze toepassingen en domotica

3) Teken de petitie gericht aan de WHO:

In niet mis te verstane woorden doet ex-WHO-medewerker Olga Sheean een oproep aan de WHO om de gezondheidsrisico's van de draadloze technologie onder ogen te zien. Zij zegt dat het slechts een kwestie van tijd is voordat de WHO de wetenschappelijke feiten zal moeten onderkennen.

Het hele verhaal over het acute gevaar van draadloze technologie: het ontkennen van het wetenschappelijke bewijs, de corruptie-cascade en de verontachtzaming van de mensheid. De digitalisering heeft ons veel goeds gebracht maar draadloze techniek is levensbedreigend, al na enkele minuten ver onder de huidige blootstellingsnormen.

Dit document is te downloaden via: http://olgasheean.com/who-harm/

En de petitie is te ondertekenen op: https://olgasheean.com/who-emf/

En voor degenen die dit hele verhaal tot op de bodem willen uitpluizen, hier is alle info verkrijgbaar:

http://straling.gerelateerd.nl/

Het topic is gesloten voor reacties

270 reacties

Badge
Klopt Bert, de allereerste commerciële mobiele telefoon werd in 1983 verkocht.
Maar de geschiedenis gaat veel verder terug dan dat.
De eerste mobiele telefoon voor consumenten dateert namelijk al uit 1959 toen er een Engelse telefoonservice voor automobilisten op de markt kwam.
En al in 1973 kon er met de eerste echte mobiele telefoon (de 1 kilo wegende DynaTAC) ongeveer 20 minuten gebeld worden.
http://www.gsm-antennes.nl/de-geschiedenis-van-de-mobiele-telefonie/

En de ècht allereerste mobiele telefoon ooit dateert zelfs uit 1922 toen de politie van Chicago begon te experimenteren met een mobiel communicatie systeem voor in hun politie wagens.
https://electronica.infonu.nl/geschiedenis/34495-mobiele-telefoon-geschiedenis.html
Reputatie 7
Badge +7
Onze forumvoorwaarden zijn herhaaldelijk niet nageleefd binnen dit topic. Om deze reden is dit topic permanent gesloten.
Voor eventuele vragen verwijzen we je graag naar community@consumentenbond.nl.