Wie heeft ervaring met de 'perfecte wifi' van Ziggo's Power Promise?

  • 6 October 2017
  • 52 reacties
  • 7316 Bekeken

Reputatie 4
Badge +5
Bij traag internet, is vaak, trage, wifi de boosdoener. Ziggo promoot op het moment de campagne Ziggo's Power Promise : overal in huis perfecte wifi. Gegarandeerd. Het is nogal een belofte!

Dus ben ik benieuwd naar ervaringen, hoe werkt het in de praktijk? Blijft de monteur echt net zo lang tot het overal perfect is? Waren er (toch) extra kosten aan verbonden, omdat je nieuwe apparatuur moest kopen? Positief en negatief, ik hoor het graag!

Update 20 februari 2018: In het dossier alles-in-1-providers staat ondertussen een review over de Ziggo Power Promise.

52 reacties

Reputatie 7
Badge +8
Ook ik ben het met genoemde forumleden eens en ondersteun Derksen van harte. Maar het is maar net waar je WiFi voor gebruikt. Ik gebruik het ook voor de beveiliging, tenminste 9 professionele Foscam camera's. Dan kwam ik, hoe moet ik het zeggen, aan mijn WiFi installatie te weinig. De camera bij de schuur heeft een aparte Wifi TPLink, de camera aan de voorkant had ook meer nodig en met alle binnencamera's werd dat Amplifi. Ik kan wel roepen Ziggo moet dat aankunnen, nou nee dus. Groeten Leo.
Badge


Beste @HDerksen, dank voor je suggesties. Beide topics zijn destijds bewust gescheiden gehouden door mijn collega's. Het later samenvoegen van beide topics komt de leesbaarheid namelijk niet ten goede. Voor wat betreft je actiepunt voor de Consumentenbond; ik geef dit nogmaals intern als signaal door. Dank hiervoor!

 

beste Imke, is er al bij de Bond nagedacht om dit probleem (n.m. dat Ziggo perfect gegarandeerde WIFI belooft, maar het niet na kan komen) aan te kaarten?

Reageer