Ervaring Wemalux

  • 24 November 2021
  • 4 reacties
  • 58 Bekeken

  • Bondsbeginner
  • 2 reacties

Wemalux (plaatsen van overkappingen) is een onbetrouwbare firma die hun afspraken totaal niet nakomen. Alleen het betaalde voorschot incasseren en daarna de klant misleiden met talloze uitvluchten waarbij de klant benadeeld wordt. Koopovereenkomst op datum van 23/3/2021 ondertekend en 30% aanbetaling (3.2850,00€) uitgevoerd volgens de koopovereenkomst. Initiele plaatsingsdatum was voorzien op datum van 15/6/2021, na 10 uitgesteld te zijn door de firma Wemalux is er tot op heden (24/11/21) nog steeds geen enkele activiteit van Wemalux te bespeuren. De klant is hierbij nooit op voorhand geinformeerd met al de gevolgen vandien (verlof genomen, terras klaar gemaakt, vakantie geannuleerd, slapeloze nachten…..). Op datum van 30/9/2021 een aangetekend schrijven verstuurd met de eis tot terugbetaling vermeerderd met de verwijlinteresten, ook hierop talloze beloften dat Wemalux dit bedrag ging terug betalen...niets dus...alleen maar uitstellen! Mijn gezin en ikzelf lijden hier enorm onder en voeln ons bedrogen door Wemalux. Een ware nachtmerrie is het geworden waarbij Wemalux de klant totaal niet respecteert en ermee lacht. Langs deze weg wil ik zoveel mogelijk personen hiervoor waarschuwen! Mvg


4 reacties

Waarom belt u niet even met iets als een rechtsbijstandverzekering, als u die heeft, of de Consumentenbond of een andere bron van rechtshulp hoe u dit het beste aan kunt pakken? Dit hoeft u echt niet op z'n beloop te laten.

Beste, bedankt voor je reactie. Consumentenbond is ook reeds geïnformeerd, alsook testaankoop en andere geijkte kanalen. Mijn rechtsbijstand zal ik hierover informeren en opstart juridische procedure. Ik wil jullie allen voor deze firma Wemalux waarschuwen! En zal alle mogelijke kanalen hiervoor aanwenden, mijn geduld is meer dan genoeg beproefd! Een ware nachtmerrie voor mijn gezin en mezelf! 

Reputatie 4
Badge +3

Zo  beroerd zijn de reviews niet. Wel 1 persoon die drie keer een slechte review geeft en een andere concurrent 5x positief beoordeeld.

Valt dus weinig over te zeggen.

Kan misschien zijn, maar dit is mijn zeer slechte ervaring met deze firma. Een ware nachtmerrie…..

Reageer