Ervaring Wemalux

  • 24 November 2021
  • 51 reacties
  • 3599 Bekeken

Reputatie 1
  • Bezig Bondje
  • 13 reacties

Wemalux (plaatsen van overkappingen) is een onbetrouwbare firma die hun afspraken totaal niet nakomen. Alleen het betaalde voorschot incasseren en daarna de klant misleiden met talloze uitvluchten waarbij de klant benadeeld wordt. Koopovereenkomst op datum van 23/3/2021 ondertekend en 30% aanbetaling (3.2850,00€) uitgevoerd volgens de koopovereenkomst. Initiele plaatsingsdatum was voorzien op datum van 15/6/2021, na 10 uitgesteld te zijn door de firma Wemalux is er tot op heden (24/11/21) nog steeds geen enkele activiteit van Wemalux te bespeuren. De klant is hierbij nooit op voorhand geinformeerd met al de gevolgen vandien (verlof genomen, terras klaar gemaakt, vakantie geannuleerd, slapeloze nachten…..). Op datum van 30/9/2021 een aangetekend schrijven verstuurd met de eis tot terugbetaling vermeerderd met de verwijlinteresten, ook hierop talloze beloften dat Wemalux dit bedrag ging terug betalen...niets dus...alleen maar uitstellen! Mijn gezin en ikzelf lijden hier enorm onder en voeln ons bedrogen door Wemalux. Een ware nachtmerrie is het geworden waarbij Wemalux de klant totaal niet respecteert en ermee lacht. Langs deze weg wil ik zoveel mogelijk personen hiervoor waarschuwen! Mvg


51 reacties

Reputatie 1

Hallo Anne,

Dit is inderdaad zo, zo plots is Wemalux gesloten……een beetje raar….eerst mensen geld afzetten en dan de deuren sluiten!

Zoals ik reeds heb vermeld…‘onbetrouwbare firma, komen hun verplichtingen nooit na!

Hierboven schrijft Wemalux (*) dat door mijn annulatie zij met de speciale profielen een grote kost hebben gehad, dit terwijl Wemalux na 6maanden geduld hun afspraken niet zijn nagekomen en tot 10x hebben uitgesteld (initiële plaatsingsdatum was voorzien op 15/6/21) en waarbij de klant nooit op voorhand werd geïnformeerd met al de gevolgen vandien. Een klein gedeelte van mijn aanbetaling (3.285€) heb ik bekomen en daarna niets meer….steeds beloven dat Wemalux het “netjes” inorde regelen….niets dus en zoals steeds loze beloften om de klant te misleiden en hun geld te innen! Wemalux kan het goed uitleggen en je misleiden zoals zijn vorige firma DWO….heeft ook niet lang geduurd en menige gedupeerden en of slachtoffers! Maar de juridische procedure is opgestart…en voor de media is dit een vette kluif! Hoe meer klachten er verschijnen hoe groter de mogelijkheid tot interesse van de media! 
En Wemalux…..zorg maar snel dat het “netjes” inorde komt…neem je verantwoordelijkheid en stop de mensen te misleiden! Je krediet is ten einde!

Reputatie 6
Badge +4

Ik begrijp een ding niet helemaal, op de site van Wemalux staat "gesloten"” , dan kan hij toch helemaal geen overkappingen meer plaatsen laat staan dat hij slachtoffers kan terugbetalen. 

 

@Anne-W Waar op de site zie jij dat staan dan? https://www.wemalux.nl/

 

Ik begrijp een ding niet helemaal, op de site van Wemalux staat "gesloten"” , dan kan hij toch helemaal geen overkappingen meer plaatsen laat staan dat hij slachtoffers kan terugbetalen. 

 

@Anne-W Waar op de site zie jij dat staan dan? https://www.wemalux.nl/

 

Hey Mazzel , via google reviews staat het bedrijf gesloten. Staan nog veel meer slechte reviews op van mensen die zijn opgelicht. 

 

Badge

Zo  beroerd zijn de reviews niet. Wel 1 persoon die drie keer een slechte review geeft en een andere concurrent 5x positief beoordeeld.

Valt dus weinig over te zeggen.

Lijkt wel of je een kennis van hem bent. Don liegt niet hoor. Ook ik heb een appeltje te schillen met deze mafkees!

Nou, vandaag kreeg ik mijn geld (in 1x) teruggestort, dus ik ben klaar. Bood aan om als ik nog interesse heb de overkapping nog te doen, maar heb daarvoor bedankt.

Badge

Wemalux (plaatsen van overkappingen) is een onbetrouwbare firma die hun afspraken totaal niet nakomen. Alleen het betaalde voorschot incasseren en daarna de klant misleiden met talloze uitvluchten waarbij de klant benadeeld wordt. Koopovereenkomst op datum van 23/3/2021 ondertekend en 30% aanbetaling (3.2850,00€) uitgevoerd volgens de koopovereenkomst. Initiele plaatsingsdatum was voorzien op datum van 15/6/2021, na 10 uitgesteld te zijn door de firma Wemalux is er tot op heden (24/11/21) nog steeds geen enkele activiteit van Wemalux te bespeuren. De klant is hierbij nooit op voorhand geinformeerd met al de gevolgen vandien (verlof genomen, terras klaar gemaakt, vakantie geannuleerd, slapeloze nachten…..). Op datum van 30/9/2021 een aangetekend schrijven verstuurd met de eis tot terugbetaling vermeerderd met de verwijlinteresten, ook hierop talloze beloften dat Wemalux dit bedrag ging terug betalen...niets dus...alleen maar uitstellen! Mijn gezin en ikzelf lijden hier enorm onder en voeln ons bedrogen door Wemalux. Een ware nachtmerrie is het geworden waarbij Wemalux de klant totaal niet respecteert en ermee lacht. Langs deze weg wil ik zoveel mogelijk personen hiervoor waarschuwen! Mvg

Ook zaken gedaan met deze meneer en geeft bij mij ook niets geplaatst. Gaat om ongeveer 700 Euro. 

 

Hij heeft uiteindelijk mijn geld in 1x teruggestort. Bood nog aan de overkapping te willen plaatsen, maar heb vriendelijk bedankt daarvoor.

Badge

Hallo Don ik heb ook een zeer slechte ervaring met Wemalux zie mijn topic . 

De firma Wemalux (bouwer van overkappingen) met eigenaar * is een * firma die zijn afspraken nooit nakomt. 

Ik heb een overeenkomst met de firma afgesloten voor het plaatsen van een overkapping en een aanbetaling gedaan van een paar duizend euro voor het door hem te bestellen materiaal. 

Op de afgesproken plaatsingsdatum kwam *Wemalux niet opdagen en tot op heden nog steeds niet . (7 maanden verder) 

Steeds andere excuses waardoor hij niet kon komen: vader in het ziekenhuis/corona/poedercoating niet goed/constructiefout , ga zo maar even door.

Ik heb hem talloze mails gestuurd telkens kreeg ik een loze beloften en een nieuwe plaatsingsdatum waarop hij ook weer niet kwam opdagen.  Ik heb hem talloze verzoeken gedaan mijn aanbetaling terug te betalen geen enkele reactie. 

Op deze community heb ik gelezen dat * met D.W.O. overkappingen ook al diverse mensen heeft opgelicht op exact dezelfde wijze. 

Inmiddels heb ik begrepen dat er al een aantal beslagen zijn gelegd op * (Wemalux is een eenmanszaak)  

Ik wil iedereen waarschuwen. Doe geen zaken met Wemalux!!!

Je bent je aanbetaling kwijt en je ziet hem nooit meer.  

*[deel bericht verwijderd door beheerder i.v.m. privacy]

 

Wemalux heeft alles uiteindelijk naar tevredenheid opgelost. 

Beste Don en andere die getracht hebben iets te kopen bij Wemalux of DWO.

Krijg ook nog geld van Marijn de Weert.

De man komt zijn afspraken zelden na, maar belooft van alles.

Heeft onder Extending construction en dwo overkappingen en nu wemalux een spoor van elende achtergelaten.

Elke keer dezelfde smoesjes, kinderen of zelf ziek, naar school, sta in de file, kleur zit niet goed op de profielen, niet binnen gekomen. Gladde prater die al vele rechtzaken achter de rug heeft.

Vult denk ik financieel het ene gat met het andere ….

Nooit zaken mee doen!!!!

Reputatie 6
Badge +4

Zo  beroerd zijn de reviews niet. Wel 1 persoon die drie keer een slechte review geeft en een andere concurrent 5x positief beoordeeld.

Valt dus weinig over te zeggen.

Lijkt wel of je een kennis van hem bent. Don liegt niet hoor. Ook ik heb een appeltje te schillen met deze mafkees!

Ik geef alleen aan wat ik kon vinden aan reviews.

Ondanks de belofte van @Don  nog steeds niets op tv gezien ook niet in de krant. Ben dus ben dus benieuwd naar de stand van zaken .

Beste Don, De firma Wemalux, eigenaar M. de Weerd, is de grootste * in deze branche, zijn mail aan jou is als een kopie die hij ook aan ons schreef. Hij leeft van de voorschotten en aanbetalingen van zijn slachtoffers en zal nooit zijn afspraken nakomen zoals hij dat telkens weer “beloofd ”. M. de Weerd weet hoe de de rechterlijke macht werkt en omdat jij niet investeert in geld om er een rechtszaak van te maken, kan je hem niets maken en gaat hij door met deze malafide praktijken om dagelijks weer nieuwe slachtoffers te maken. JE BENT JE GELD KWIJT! Zie ook de klachten van De Weerd overkappingen (DWO), deze is zelfs op tv bij VARA kassa geweest. M. de Weerd is een professional in het *van mensen!

Je kunt beter alle klachten en krachten bundelen om een rechtszaak er van te maken, ik weet zeker dat je die wint, dan hebben wij ook gedaan! 

 

*[Reactie aangepast door beheerder]

Reputatie 1

Onder de druk van een gerechtsdeuwaarder, advocaat en incassobureau heeft WEMALUX zijn schulden moeten betalen verhoogt met de verwijlinteresten!!!! Hopelijk zijn andere gedupeerden ook reeds terugbetaald door deze *!!! WEMALUX is aan de afgrond….zal niet lang meer duren want de schulden hopen zich op!!! Er zullen bijkomende onderzoeken naar de M. DE WEERT en WEMALUX plaatsvinden alsook verslag door de geijkte kanalen…...CARMA noemt men dit...loontje komt om zijn boontje...en wie het laatst lacht...lacht best hahahahaha!!!!! 
*[Reactie aangepast door beheerder]

Wij hebben ook een voorschot betaald aan Wemalux voor een Aluminium Tuinkamer (overkapping)
De levertijd was Februari 2022.  We hebben nog altijd niks en we zouden graag weten hoe we de reeds betaald bedrag kunnen recupereren?
Alvast bedankt voor alle informatie en hulp
Mvg
A
 

Reputatie 1

Beste,

Zoals reeds eerder vermeld moet je je rechtsbijstandverzekering aanspreken en indien je deze hebt kun je een advocaat en aansluitend een incassobureau kosteloos inschakelen. Ook tros/avro hierover aanspreken….zij hebben ook contact met mij gehad en zullen een procedure en of onderzoek naar Wemalux verder gedetailleerd naar buiten brengen. Ook een aangetekend schrijven richten aan Wemalux met nogmaals een duidelijke eis en beschrijving van de tekortkomingen en ontbinding samenwerking indien geen reactie hierop moet je zeker doen! Ik zal je straks de gegevens van het incassobureau doorgeven die Wemalux reeds te verwerken hebben gekregen! Zo snel mogelijk actie ondernemen alvorens M. De Weert van het toneel verdwijnt met je geld…..een geslepen vos is het die het mooi kan uitleggen en je “netjes” je geld aftroggeld! Een schande dat deze firma (ex firma D.W.O ook met dezelfde wanpraktijken de mensen bedroog en daarna failliet is gegaan) nog mag bestaan….maar dit gaat veranderen uiteindelijk! Veel sterkte toegewenst en hopelijk zie je je geld….vermeerderd met de verwijlinteresten (3%) terug en kunnen jullie deze nachtmerrie afsluiten!!!!!! Je word er ziek van van deze misselijke en bedrieglijke kerel M. De Weert……met zijn slogan……komt “netjes” inorde…niets dus….mensen oplichten, geld incasseren en daarna niets meer!!!!

Reputatie 1

Beste Adela,

Zoals beloofd vind je beneden vermeld de gegevens van incassobureau die Wemalux kennen:

  • AGIN Timmermans (Dhr. Martin Heeren), gerechtsdeurwaarder, juristen, incassoecialisten te Tilburg
  • Tf: 088/4111213
  • Email: info@agintimmermans.nl

Ook kun je je slechte ervaringen met Wemalux melden aan Avro/tros ter attentie van Denise (denise@avrotros.nl), heb ook reeds verscheidene keren hiermee contact gehad en zoals reeds vermeld zal er een gedetailleerd onderzoek komen, dus hoe meer info hoe duidelijker het wordt van deze wanpraktijken van Wemalux, zeker doen en zo snel mogelijk. 
Veel succes,

Badge

Hallo allen, 

Ook wij hebben een zelfde ervaring. In oktober vorig jaar een offerte gekregen voor een serre, deze zou eind december af zijn. Inmiddels een flink aantal maanden verder, 70% aanbetaald en 20 afzeggingen verder. We hebben het bedrijf in gebreke gesteld via de officiële weg, momenteel is hij in verzuim en willen we verdere stappen ondernemen. Toppunt van arrogantie is dat hij nu ons dreigt te belemmeren in het laten afmaken van de serre door een ander bedrijf. 

Het is een gladde prater en een leugenaar. Ik zou graag in contact komen met de mensen hier die ook gedupeerd zijn zodat we mogelijk samen sterker staan. 

Badge

In 2019 wilden wij  een overkapping laten plaatsen. Echter na het betalen van €1500 voorschot, waren er steeds problemen met de kleur. Na meerdere maanden wachten zou ons geld volledig terugbetaald worden, en wilden ze alsnog overgaan tot plaatsing. Nooit geld terug gezien en overgegaan tot een rechtzaak, maakte weinig indruk op hun. Later via een incassobureau er werk van gemaakt en ook dat maakt weinig indruk op deze meneer. Bijna 2 jaar en vele beloftes later nog steeds geen terugbetaling. Vele schuldeisers staan te dringen blijkbaar om nog iets terug te zien van hun geld.  Zaak loopt dus nog steeds.....

Badge

Zo  beroerd zijn de reviews niet. Wel 1 persoon die drie keer een slechte review geeft en een andere concurrent 5x positief beoordeeld.

Valt dus weinig over te zeggen.

Valt het niet op dat bij de reviews zijn eigen familienaam een paar keer terugkomt?.....zelf ben ik ook gedupeerde....

Badge

Zou het kunnen dat  onderstaand bedrijf  (DWO overkappingen ) de voorloper van Wemalux is?  ( zelfde adres, zelfde activiteiten)  kan toeval zijn natuurlijk......................

https://bedrijvenmonitor.info/bedrijf/industrie/dwo-overkappingen/kvknummer/201362570000

Als dit zo is , is het voor de gedupeerden te hopen dat het niet dezelfde kant op gaat.

 

Is idd dezelfde, en nog 4 of 5 andere bedrijfjes op hetzelfde adres...allemaal failliet????

Reputatie 5

Probleem is dit soort lui gaan failliet en richten binnen de kortste keren weer een nieuwe zaak onder een andere naam op.

Dat kan in Nederland.

Laten talloze gedupeerden achter die naar hun geld kunnen fluiten want van een kale kip kun je niet plukken.

Het gaat om stevige bedragen en de mensen sparen hard voor hun overkapping, uitbouw of wat dan ook en zien dan hun geld in de zakken verdwijnen van zo’n “oplichter”, zonder tegenprestatie . Mag ik dat zeggen? Ik vind van wel.

Juridisch aanpakken lijkt de geëigende weg maar dat lijkt hier ook een gebed zonder eind als ik verhalen van gedupeerden lees.

Vroeger in de 80-tiger jaren had je  het Haagse Incassobureau Toetanchamon ( van Eef Hoos) die ging persoonlijk op de schuldeiser af sloeg het kantoor of de persoon ( op z’n Rotterdams gezegd ) helemaal de t...f....s. Of dreigde daar in ieder geval mee.

Mag ook niet maar ik begrijp het als geen ander dat als je veel geld neerlegt en je wordt belazerd je frustratie wel op een of andere manier kwijt moet.

Ik ben bang dat velen hun geld niet meer terug gaan krijgen en dat is zuur.

Ps 😉 dit is geen oproep tot gebruiken van geweld.

Badge

Een update vanuit ons waar anderen  mogelijk iets mee kunnen. 

Wij hebben via AGIN Timmermans aan het bedrijf een ultimatum gegeven om alle spullen te leveren. Dit is het bedrijf niet nagekomen. Wel beloftes, wij vrij genomen, niemand komen opdagen. Daarna heeft de advocaat gevraagd of hij de leverancier wil noemen van het aluminium. Zodat wij zelf de ontbrekende onderdelen kunnen nabestellen. Een deel van ons aluminium is er namelijk niet. Glas kunnen we overal bestellen, maar het aluminium niet. Dit weigert het bedrijf. 

Intussen met meer dan 20 andere bedrijven contact gehad of ze de overkapping zoals deze er nu staat, kunnen afmaken en of zij herkennen waar het aluminium vandaan komt. Niemand weet dit of herkent het. Er staat geen merk op, ook staat er niks op onze offerte. Kortom, het is een raadsel waar het materiaal vandaan komt. En of er garantie op zit. We hebben namelijk ook geen factuur gekregen, wel meerdere keren om gevraagd. Meerdere bedrijven hebben gebreken geconstateerd aan het deel wat er nu staat. Hier is wemalux het natuurlijk niet mee eens, maar langskomen of iets oplossen of leveren gebeurt niet. 

 

We hebben er voor gekozen om de overeenkomst gedeeltelijk te ontbinden. We zitten daardoor concreet met een serre die half af is en we krijgen technisch gezien nog geld van onze aanbetaling terug. We hebben er voor gekozen om dit niet meer terug te eisen omdat vanuit de aan ons gegeven betrouwbare informatie blijkt dat er geen geld te halen valt. We willen daarom onze energie en geld liever steken in het uitzoeken hoe we dit gaan afmaken.

Een proces opstarten is zeker door ons hoofd gegaan en als ik mijn boze kant aanspreek, ben ik blij dat ik hem niet in de Middeleeuwen tegen gekomen ben…

De kosten zijn momenteel echter hoger dan de baten. En dan besteden we dit geld liever aan onze tuin. Je kan het maar 1x uitgeven. En op hem verhalen heeft geen zin. 

Check voor jezelf dus of je iets op papier hebt qua merk of garantie. Mocht het bedrijf failliet gaan dan heb je nog iets om op terug te vallen als er wat met de aanbouw mocht zijn.

 

Voor alle mensen die overwegen bij hem iets aan te schaffen, denk even 10x na. Marijn zal onze review onzin vinden en zeggen dat hij alles heeft en wij de spullen niet meer willen. Dus dat het onze schuld is dat dit zo loopt. Na ruim 25 afgezegde afspraken willen wij inderdaad niets meer met deze man te maken hebben. 

Badge

Een update vanuit ons waar anderen  mogelijk iets mee kunnen. 

Wij hebben via AGIN Timmermans aan het bedrijf een ultimatum gegeven om alle spullen te leveren. Dit is het bedrijf niet nagekomen. Wel beloftes, wij vrij genomen, niemand komen opdagen. Daarna heeft de advocaat gevraagd of hij de leverancier wil noemen van het aluminium. Zodat wij zelf de ontbrekende onderdelen kunnen nabestellen. Een deel van ons aluminium is er namelijk niet. Glas kunnen we overal bestellen, maar het aluminium niet. Dit weigert het bedrijf. 

Intussen met meer dan 20 andere bedrijven contact gehad of ze de overkapping zoals deze er nu staat, kunnen afmaken en of zij herkennen waar het aluminium vandaan komt. Niemand weet dit of herkent het. Er staat geen merk op, ook staat er niks op onze offerte. Kortom, het is een raadsel waar het materiaal vandaan komt. En of er garantie op zit. We hebben namelijk ook geen factuur gekregen, wel meerdere keren om gevraagd. Meerdere bedrijven hebben gebreken geconstateerd aan het deel wat er nu staat. Hier is wemalux het natuurlijk niet mee eens, maar langskomen of iets oplossen of leveren gebeurt niet. 

 

We hebben er voor gekozen om de overeenkomst gedeeltelijk te ontbinden. We zitten daardoor concreet met een serre die half af is en we krijgen technisch gezien nog geld van onze aanbetaling terug. We hebben er voor gekozen om dit niet meer terug te eisen omdat vanuit de aan ons gegeven betrouwbare informatie blijkt dat er geen geld te halen valt. We willen daarom onze energie en geld liever steken in het uitzoeken hoe we dit gaan afmaken.

Een proces opstarten is zeker door ons hoofd gegaan en als ik mijn boze kant aanspreek, ben ik blij dat ik hem niet in de Middeleeuwen tegen gekomen ben…

De kosten zijn momenteel echter hoger dan de baten. En dan besteden we dit geld liever aan onze tuin. Je kan het maar 1x uitgeven. En op hem verhalen heeft geen zin. 

Check voor jezelf dus of je iets op papier hebt qua merk of garantie. Mocht het bedrijf failliet gaan dan heb je nog iets om op terug te vallen als er wat met de aanbouw mocht zijn.

 

Voor alle mensen die overwegen bij hem iets aan te schaffen, denk even 10x na. Marijn zal onze review onzin vinden en zeggen dat hij alles heeft en wij de spullen niet meer willen. Dus dat het onze schuld is dat dit zo loopt. Na ruim 25 afgezegde afspraken willen wij inderdaad niets meer met deze man te maken hebben. 

Herkenbaar, en zo zijn er tientallen gedupeerde...en de ondernemer is in deze beter beschermd dan de gedupeerde klant door de wet blijkbaar....triest.

Badge

Op 10 juni  2021 hebben wij een overeenkomst gesloten met de firma Wemalux, vertegenwoordigd door Marijn De Weert, voor het plaatsen van een terrasoverkapping en carport. Wij hebben netjes conform de overeenkomst 50 % vooraf betaald, wat neerkomt op meer dan 10 000 euro.

Vandaag 24 september 2022,  ruim 14 maand later en 125 geannuleerde afspraken later, ja u leest het goed, NIET 12 maar 125 geannuleerde afspraken heeft Marijn De Weert slechts een halve constructie geplaatst.

Er zijn tal van excuses opgegeven: slechte kwaliteit van aluminium, Marijn heeft 2 keer verkeerd opgemeten, de aluminium profielen zijn op de verkeerde maten gesneden, kleurverschil aluminium, werknemers zijn ziek, werknemers hebben ontslag genomen, de glazen wanden zijn op de verkeerde formaten geproduceerd, tal van privéproblemen, productie niet klaar, …..  Ik had alles uitgeschreven maar de review was natuurlijk te groot om te posten.

Er worden steeds mooie beloftes gedaan zoals , fixe korting, het zal wel zeer netjes zijn,  we gaan het voorlopig met polycarbonaat plaatsen zodat je toch iets hebt, … Maar het blijven steeds beloftes.

Deze maand alleen al hebben we 12 afspraken gepland maar hebben we Marijn niet gezien.  Terug talrijke excuses.  We hebben nu al ons verlof al opgebruikt om te wachten op niets. We komen steeds van een kale reis thuis.  Mochten we geweten hebben dat het over een meerjarig project zou gaan hadden we anders beslist.

Verder worden mails niet gelezen, aangetekend zendingen worden niet ontvangen, telefoons worden niet beantwoord. Erger nog, Marijn blokkeert gewoon de klant en heeft het fatsoen niet om op een eerlijke manier samen te werken. Dit getuigt van heel weinig respect tegenover de klant.  Zelfs de opgelegde deadline door het advocatenkantoor volgt hij niet.

Marijn, heb jij wel enig idee hoe lang het duurt om een bedrag van 10 000 euro bij elkaar te sparen? Je hebt zelf een gezin met kinderen. Hoe is het mogelijk om zo om te gaan met mensen? Het enige wat wij vragen is om de overeengekomen werken uit te voeren. Maar helaas stellen wij vast dat de talloze beloftes, de mondelinge en schriftelijke afspraken niet worden nagekomen door Wemalux, alias Marijn.

 

Reputatie 7
Badge +5

ik zou de rechtsbijstand inschakelen, de club in gebreke stellen, geld terugvragen en ze mogen de boel weer op komen halen. hier wil je toch niks meer mee te maken hebben!

Reputatie 5

 

Gezien de talloze klachten m.b.t. vooruitbetaalde gelden , niet nagekomen afspraken, onafgebouwde overkappingen , kortom gedupeerde mensen, is  het denk ik bij Wemalux trekken aan een dood paard.

Badge

Jens, je mag mij een privé bericht sturen. Mogelijk kan ik je meer informatie geven waar je wat mee kunt. 

Beste Luc. Of Don zoals u uwzelf noemt.

Dat de afspraken voor uw speciale constructie vervelend zijn gelopen dat klopt.

Ik baal hier ook enorm van en ik heb er zeker nooit om gelachen

Wat u er niet bij vermeld is dat wij door uw annulering met veel speciale materialen blijven zitten. En dat u een deel van uw aanbetaling terug heeft.

En dat wij akkoord zijn gegaan om u een schadevergoeding te betalen voor de ongemakken.

Als de prive problemen er niet waren had uw overkapping nu gewoon gestaan.

Uw project is voor ons ook een grote kosten post en ik heb u steeds aangegeven dat we het netjes oplossen.

Alleen is hier wat tijd voor nodig.

Ook heb ik u steeds aangegeven dat we de overkapping nogsteeds willen plaatsen.

De materialen liggen klaar.

Normaal reageer ik niet op zulke forums, maar ik zie namen voorbij komen waar ik nog nooit van heb gehoord.

Kor71 , kunt u uw naam doorgeven.

Want kor baas zoals u zelf doorgeeft ken ik niet.

Marijn de Weert

Wemalux 

Klinkt allemaal heel herkenbaar. Bij ons ging het niet om overkapping maar over schuifraam. Ik hoor dezelfde verhalen terug komen. Duidelijk al veel geleerd uit je fouten Marijn. 

Reageer