Consumentenbond.nl

gedupeerden dj Stunter/dertronics gezocht

  • 21 oktober 2020
  • 4 reacties
  • 223 Bekeken

ik zou graag in contact komen met gedupeerden van dj Stunter /dertronics

in april een radio bij hun gekocht, retour gedaan omdat we er niet tevreden over waren, sinds april zijn we al in het bezit van een credit nota. maar afterpay anuleren doen ze niet. Als reden geven ze een stuk piepschuim dat ontbreekt in de verpakking, dit hebben wij er echter nooit in de verpakking aangetroffen.

nu ontvangen wij steeds vorderingen van inmiddels een incassobureau. wij zijn niet van plan om dj Stunter geld toe te geven op een radio die in hun bezit is allen kunnen wij geen aangifte doen omdat het bedrag hier voor te laag is, nu is onze idee als we dit nu is met alle gedupeerden gezamenlijk gaan   doen misschien worden deze oplichters dan gestopt. 


4 reacties

Een stukje piepschuim (van de verpakking neem ik aan) is geen reden om het volledige bedrag in rekening te brengen. Dat is goed aanvechtbaar als ze dat voor willen laten komen.

Sorry maar aangifte van wat? Zij menen een vordering te hebben en als ze dat door willen zetten moeten ze dat voor laten komen. Volgens mij doen ze niets tegen de wet.

Aangifte tegen het bedrijf dj stunter, veel consumenten die artikelen retour sturen naar dj stunter krijgen hun geld  niet terug. Omdat het vaak om kleine bedragen gaat , vaak geeft dj stunter als reden dat verpakking materiaal ontbreekt, om zo onder terug betaling uit te komen. Doordat het om kleine bedragen gaat heeft het weinig zin om aangifte te doen, als er meer aangiftes binnen komen, word het duidelijk dat dit bedrijf niet oké is.

En dan gestopt kan worden, 

Je kunt toch geen aangifte doen van een verschil van mening. Zij vinden dat je de spullen niet goed geretourneerd hebt jij vindt van wel. Zij vinden dat je alsnog moet betalen, jij vindt van niet. Waar wil je dan aangifte van doen, welke wet overtreden ze dan? Als ze die incasso willen innen moeten ze naar de kantonrechter, dan kun je daar je verhaal doen en uitleggen dat je alles teruggestuurd hebt en zelfs als er een stukje piepschuim zou ontbreken, wat je bestrijdt, dan is dan nog geen reden het volledige bedrag in rekening te brengen. 

Als je op klachten kompas van de consumenten bond kijkt, en klachten dj Stunter zie je dat wij niet de enigen zijn die hier tegen aanlopen bij dit bedrijf. Je kunt als bedrijf geen credit nota sturen, dit houd in dat er geen vordering op ons is, En dan nadien komen met sorry we gaan afterpay niet anuleren omdat er een stukpiepschuim ontbreekt in de verpakking. In vele mails die wij hebben ontvangen geven ze aan dat de radio retour is gekomen. afterpay geeft op de site aan, artikelen die retour gaan hoeven niet te worden betaald. Stel dat u in deze positie zat. Zou u dj Stunter dan ook geld toegeven op een radio die zij terug hebben ontvangen.

De bewijzen hebben wij allemaal, maar omdat het bedrag laag is heeft procederen geen zin omdat dit veel duurder zou worden. En zo zullen meer gedupeerden van dJ stunter er over denken. Hierdoor verdiend dit bedrijf dubbel. Artikelen die retour gezonden zijn verkopen ze op nieuw, plus dat gedupeerden hun geld niet terug krijgen, bij vele instanties hebben wij het gemeld, ( juridisch loket, consumentenbond.conzuwijzer, fraude helpdesk, en allen geven aan dat dit gewoon, een vorm van oplichting is 

Reageer