Gordijnen niet geleverd door nalatigheid bezorgers

  • 15 June 2022
  • 4 reacties
  • 124 Bekeken

Badge

Gisteren (dinsdag 14 juni) zou ik mijn langverwachte gordijnen opgehangen krijgen. Vrije dag genomen om de bezorgers te kunnen ontvangen, dag van tevoren de tijd gecheckt waarop ze langs zouden komen, en ik heb de dag ervoor nog expliciet gebeld om te vragen of de bezorger belt als hij onderweg is, zodat ik deze niet misloop als ik net even in de tuin ben of zo. Hiervan zou een aantekening gemaakt worden.

 

Nu loop ik gisterenmiddag naar mijn brievenbus en vind ik daar een kaartje van de leverancier met de tekst "Helaas, we hebben elkaar gemist!" en "maak snel een nieuwe afspraak!".

 

Ik heb welgeteld 0 gemiste oproepen. Wel gewoon gebeld door andere mensen en m'n telefoon werkte verder prima, en mijn nummer op de factuur klopt ook gewoon. Ook nog even de website van Roobol gecontroleerd, en daar lees ik ook duidelijk "Onze medewerkers bellen altijd voordat ze vertrekken bij het vorige adres. Dit is ongeveer 15 tot 30 minuten van te voren. Er wordt dan gebeld naar het telefoonnummer wat ook op de aankoopbon staat. We bellen met een anoniem nummer.  "

 

Is natuurlijk sowieso vervelend als zo'n statement niet waargemaakt wordt, maar helemaal wanneer de klant speciaal van tevoren aangeeft dat dit belangrijk voor hem is.

 

Volgens de factuur worden er extra kosten gerekend wanneer de werkzaamheden niet op het afgesproken moment gedaan konden worden.  Dit zou natuurlijk volstrekt onredelijk zijn. Ik ben juist degene met schade.

 

Wat kan ik nu het beste doen?


4 reacties

Reputatie 5

Een grote ergernis is wachten op een bestelling die dan niet op de afgesproken dag geleverd wordt.

Eerst maar eens contact op nemen met de klantenservice  of de winkel waar u de gordijnen besteld heeft.

Doe uw verhaal en vraag naar hoe men dit voor u denkt op te lossen. ( uiteraard zonder extra kosten)

 

Reputatie 6
Badge +4

Sommige mensen hebben hun telefoon zo ingesteld staan dat anonieme oproepen niet doorkomen. Hij wordt dan ook niet als gemist opgeslagen.

Ik zeg niet dat het bij u ook zo is maar het zou kunnen.

Badge

Sommige mensen hebben hun telefoon zo ingesteld staan dat anonieme oproepen niet doorkomen. Hij wordt dan ook niet als gemist opgeslagen.

Ik zeg niet dat het bij u ook zo is maar het zou kunnen.

terechte opmerkingen, maar ook dat heb ik gecheckt

Reputatie 3
Badge +4

Hi @MartiMauri , heb je nog iets gehad aan de tips van de andere community leden?

 

Groetjes Shana

Reageer