Jarenlange chaos bij het CBR levert nog steeds geen verbetering op

  • 4 February 2019
  • 52 reacties
  • 4832 Bekeken

Herkennen jullie dit ook? Het CBR is een chaotische instelling. Niet bereikbaar, raken belangrijke formulieren kwijt en geven dan jou de schuld. Terwijl het aangetekend verstuurd is. Ik maak me dan ook ernstig zorgen ivm de privacywet. Waar blijft dan deze gevoelige informatie. Liggen die straks ook gewoon op straat? Onbegrijpelijke brieven die gestandaardiseerd verstuurd worden en dus niet leesbaar zijn. Ze worden in een dergelijke juridisch jargon gegoten dat ze zich bij voorbaat al proberen in te dekken. Klachten worden niet in behandeling genomen, terwijl je wel een bevestiging krijgt dat je een klacht hebt ingestuurd. Ondertussen verloopt je rijbewijs met alle gevolgen van dien. Uiteindelijk heb je dan iemand van het CBR aan de lijn en die geeft dan toe dat ze fout op fout hebben gemaakt... pff denk je.., er gloort hoop aan de horizon. NEEE, het hele gedoe begint weer van vooraf aan. Is er ergens een actiegroep om het CBR verantwoordelijk te stellen voor disfunctioneren. Waarom grijpt de overheid niet in? Waarom wordt deze instelling niet ontmanteld/ Het is nl. al 10 jaar gedoe. Ik ben benieuwd naar jullie ervaringen en tips. Ik ben echt ten einde raad

52 reacties

Reputatie 7
Badge +6

Iedereen die een verband ziet tussen dienstverlening door de overheid en meer of minder belasting betalen zegt impliciet dat mensen die meer belasting betalen dus eigenlijk recht hebben op een betere service.

Dat maak jij er dan van @A. Deen . Alle  Nederlanders hebben er recht op dat ze niet in moeilijkheden komen door wanprestatie van instanties waar ze van afhankelijk zijn . Bedrijven die zich zo gedragen gaan failliet ( bij voldoende gezonde concurrentie ) . Werknemers die zich zo gedragen vliegen met een grote boog op straat . Komt nog bij dat  het CBR  geld vraagt voor de ‘ dienstverlening ‘  . Het komt niet uit de belastingopbrengsten , zoals UWV en Belastingdienst die ook de boel al vele jaren niet op orde hebben.

 

Iedereen die een verband ziet tussen dienstverlening door de overheid en meer of minder belasting betalen zegt impliciet dat mensen die meer belasting betalen dus eigenlijk recht hebben op een betere service.

Dat maak jij er dan van @A. Deen . Alle  Nederlanders hebben er recht op dat ze niet in moeilijkheden komen door wanprestatie van instanties waar ze van afhankelijk zijn . 

Precies, het is niet afhankelijk van belastingen, het is jaren van rechts beleid van de VVD die allerlei overheidsfuncties uitgehold heeft en het ergste is dat de ontevreden burger daar in reactie op nog rechtsere partijen gaat stemmen.

Reageer