Consumentenbond.nl

Vage webshop koopje.com, koopje.co

  • 27 april 2020
  • 3 reacties
  • 332 Bekeken

Collega had aankoop gedaan naar aanleiding van een Facebook advertentie . De afzender was dagdealkoopje.com. Ontving geen bevestigingsmail, niks :rolling_eyes: . Na wat onderzoek :spy_tone3: ​​​​​​​ kwam ik erachter dat deze site duidelijk ‘verdacht’ is. Ik kwam ook andere gedupeerden online tegen. Ik heb toen behoorlijk vasthoudend gemailed naar alle adressen die ik kon vinden en uiteindelijk mijn geld teruggekregen en is dagdealkoopje.com uit de lucht. Verdachte sites zijn onder andere:

 

koopjesweb.com

https://koopje.shop

https://dagdealkoopje.com/

https://koopje.com

https://koopje.co

https://dagkoopje.com

dagdealkoopje.myshopify.com/

U bent gewaarschuwd. :cop: ​​​​​​​


3 reacties

Beste, zelfde probleem hier. Kan jij me helpen om het juiste emailadres te vinden? Waar heb jij wel resultaten mee geboekt? Ik heb al een aantal geprobeerd maar die zeggen steeds dat zij het niet zijn omdat hun ordernummer anders is.

Op welk domein heb je het exact aangeschaft? Bij mij was het dagdealkoopje.com (inmiddels uit de lucht). Ik kreeg uiteindelijk mail van koopje.co en die zeiden ook dat zij er niets mee te maken hadden en zelf ook bezig waren met juridische stappen. Toen ik ze vroeg naar naam en telefoonnummer van hun advocaat, zodat ik kon verifiëren, wilden ze dit niet geven. Ik heb toen ook berichten gestuurd naar het 06 nummer (achterhaald via Mollie) en ben blijven mailen naar alle mailadressen op die domeinen. Toen werd het ‘opeens’ teruggestort.

Bedankt voor de snelle reactie! Wij hebben ook bij dagdealkoopje besteld. Website idd niet meer terug te vinden en koopje.co zeggen dan dat het ordernummer niet van hen is. Zit toch een reukje aan allemaal. Ergste is nog dat we een cadeau voor moederdag hadden besteld :(

Reageer