Consumentenbond.nl
Sticky

Welkom op het forum Consument & Recht!


Reputatie 3
Badge +1
  • Consumentenbond team
  • 13 reacties
Goed dat je hier bent! Dit is namelijk dé plek om te praten en discussiëren over je rechten als consument en wat je kunt doen om die te halen. Deel ook je ervaringen, tips en adviezen met andere communityleden.

Een kapotte koelkast die het bedrijf niet gratis wil repareren, ongewenste post, een abonnement waar je maar niet vanaf komt, irritante verkooppraatjes aan de telefoon, een koop die je wil annuleren. Als je te maken krijgt met dit soort gedoe, sta je er niet alleen voor. Deel het hier en kom samen met de andere communityleden tot een oplossing. Positieve ervaringen lezen we natuurlijk ook graag! Heeft een bedrijf jouw probleem goed opgelost? Vertel je verhaal.

Kortom: wacht niet langer en open een topic.

Heb je direct informatie nodig? De Consumentenbond heeft een Haal je recht-pagina, waar een stappenplan staat om je recht te halen, maar ook nuttige informatie, voorbeeldbrieven en andere diensten voor leden en niet leden.


0 reacties

Reputatie 7
Badge +7
Onze Haal Je Recht pagina is vernieuwd en is omgedoopt tot Je goed Recht-pagina. Op de pagina zie je welke mogelijkheden je hebt om gemakkelijk tot een zo goed mogelijke oplossing te komen voor jouw probleem.
Afhankelijk van wat je nodig hebt kun je zelf aan de slag, gebruik maken van handige tools of contact met ons opnemen voor hulp op maat. Neem snel een kijkje: https://www.consumentenbond.nl/juridisch-advies

Laat ons weten wat je vindt!

Reageer