Consumentenbond.nl

Bondsraadverkiezingen: doe mee!

  • 26 juli 2018
  • 0 reacties
  • 490 Bekeken

Reputatie 7
Badge +7
Doe mee met de Bondsraad verkiezingen! Wij zoeken voor ons ledenparlement, de Bondsraad, kritische, betrokken en gemotiveerde mensen die meedenken om de Consumentenbond in een continu veranderende omgeving te kunnen laten groeien. Ben je 2 jaar of langer lid én wil je meer voor de consument betekenen? Doe mee en reageer voor 1 september!

Wat is de Bondsraad?
De Bondsraad is het ledenparlement van de Consumentenbond en bestaat uit maximaal 75 leden. Leden van de Consumentenbond kunnen zich kandidaat stellen voor de Bondsraad. In de Bondsraad kunnen de leden van de vereniging invloed uitoefenen op het beleid van de Consumentenbond.
Iedere 2 jaar worden verkiezingen gehouden om te voorzien in de ontstane vacatures in de Bondsraad.

Wat doet de Bondsraad?
De Bondsraad legitimeert het beleid van de Consumentenbond. De Bondsraad is ook een klankbord in discussies over consumententhema’s. De directie voert het beleid uit. De raad van toezicht houdt toezicht op het beleid, houdt de leden van de Bondsraad op de hoogte van belangrijke beslissingen en legt aan hen verantwoording af. Het beleid is een vertaling van de strategie naar concrete activiteiten.

Meer over de Bondsraad kun je hier terugvinden. Enthousiast geworden? Geef je snel op!


0 reacties

Geen reactie

Reageer