Geen garantie van Siemens en BCC.

  • 26 July 2021
  • 4 reacties
  • 73 Bekeken

Reputatie 1
Badge +2

Het deurrubber in onze Siemens koelkast viel er na nog geen twee jaar uit. Aan het rubber mankeert niets, in de deursponning kloppen en het zit weer even.  Later dachten we, dit deugt niet, dit kan buiten de garantieperiode opnieuw gebeuren en dan met schade,  en reclameerden bij de winkel BCC en later ook bij Siemens. Beide partijen beweren echter dat de koelkastgarantie niet geldt voor het deurrubber, ook al is dit niet beschadigd. Het risico dat het opnieuw gebeurt is dus voor ons. Dus let hierop op bij een aankoop van Siemens en/of BCC.


4 reacties

Reputatie 7
Badge +5

staat dit ergens in de garantievoorwaarden beschreven?

Reputatie 1
Badge +2

Geen idee, ik moet toegeven niet vaak de garantievoorwaarden te lezen vóór aankoop van een koelkast. Zal het nu misschien wel doen. Maar bij BCC een Siemens kopen doe ik zeker niet meer.

Reputatie 7
Badge +5

de vraag is of de voorwaarden voor garantie ergens anders anders zijn…. 

Beide partijen beweren echter dat de koelkastgarantie niet geldt voor het deurrubber, ook al is dit niet beschadigd. Het risico dat het opnieuw gebeurt is dus voor ons. 

Hoe zo, iedereen kan van alles beweren, u kunt gewoon naar de geschillencommissie als iets eerder dan logisch kapot gaat en als die vinden dat dat onder garantie valt is dat zo.

Reageer