Energiecontract tussentijds aangepast door leverancier

  • 14 December 2018
  • 1 reactie
  • 243 Bekeken

Badge
We hadden n jaar contract op gas en stroom voor 1 jaar okt 2017 tot nov 2018 via gaslicht.com geregeld
De bevestiging van gaslicht.com 61 ct voor gas op de jaar afrekening van Nuon 63 ct /m3 Commentaar van Gaslicht.com "" er is meer berekend omdat de opgegeven verbruiken hoger zijn dan opgegeven ( 20 😵 "" Nuon zegt iets anders ""de overheids belastingen zijn gestegen "" echter daar hebben ze nooit informatie over verstuurd blijkt uit alle correspondentie.
Ik loop tegen n muur !

Wat moet ik hier mee !?

1 reactie

Heb je gesproken met de klantenservice? Er word altijd een bericht verzonden dat 1 januari 2018 de overheidsheffingen zijn gestegen. Helaas is dit een landelijke kwestie net zoals de stijging per 1 januari 2019.

stijging van 01.01.18 was wat dat betreft niet zo fors als die ban 01.01.19.

Wat je hier mee moet/kan? Eigenlijk helemaal niks het is geen beslissing van de leverancier om de overheidsheffingen of netbeheer kosten aan te passen, dit word bepaald door de overheid en netbeheerder.

In een vaste prijs contract is het enige wat je vast zet het tarief voor stroom en gas wat je aan de leverancier betaalt (de variabele leveringskosten) en de vaste leveringskosten dit is waar hun over gaan en het dus kunnen vast zetten.

Reageer