Garantie CV ketels

  • 8 August 2015
  • 2 reacties
  • 718 Bekeken

Op bijvoorbeeld een cv-ketel van Remeha wordt 2 jaar garantie gegeven op de ketel en 10 jaar op de warmtewisselaar? Mag dit?

Krijg je als consument op dergelijke dure apparaten geen 5 jaar garantie?

2 reacties

Wat een geweldig voorbeeld hoe het niet moet van REMEHA. Inhoudsloze reactie met dat wat je zelf al hebt aangedragen zonder enige extra toelichting en op een toon die zich het best laat omschrijven als steriel. Als dit beleid is zou ik de marketingmanager eruit gooien wegens ongeschikt voor de moderne media.

Het zou me zelfs niet verbazen als deze reactie het nieuwe meao studieboek, "Omgaan met klanten, je moet van ze houden" zou halen.
Geachte heer/mevrouw van der Burgt,

We hebben uw reactie over de garantie op Remeha cv-ketels gelezen. Graag geven we een reactie. Remeha mag inderdaad een garantie van 2 jaar geven. Voor de warmtewisselaar geven wij zelfs 10 jaar garantie. Het is ook mogelijk om extra garantie bij te kopen. Dit is afhankelijk van wat uw installateur u kan aanbieden. U kunt hiervoor contact opnemen met uw installateur in de regio.

Wij hopen u hiermee voldoende te hebben geïnformeerd. Mocht u echter nog vragen hebben, neemt u dan gerust contact op met ons via telefoonnummer 055-5496900.

Met vriendelijke groet,

Remeha B.V.

Service & After Sales

Reageer