Voor- en nadelen van een Woningabonnement

  • 17 November 2021
  • 3 reacties
  • 60 Bekeken

Badge

Dag. In onze zoektocht naar een goede manier om ons huis te verduurzamen (en een lagere energierekening) lijkt het fenomeen ‘woningabonnement’ ons interessant. Zijn er mensen die daarmee ervaring hebben? Wat zijn de voor- en nadelen?


3 reacties

Reputatie 7
Badge +4

als ik dit zo lees dan is dit niet meer dan een financiering. Het bedrijf is kwestie verdient dus geld aan jou. Ik las dat ze garantie geven van 15 jaar, hoe zit dat met de garantie dat het bedrijf over 15 jaar nog bestaat?

 

Je huis verduurzamen kun je zelf eenvoudig regelen, zoek een lokale energie coach die je advies geeft en daarna gewoon opdrachten geven en het geheel aan besparing in je eigen zak houden.

Niet doen!

Zelf partijen zoeken, je zelf goed inlezen als het gaat om de maatregelen/investeringen en als je al wil/moet financieren al hier : energiebespaarlening.nl.  Tevens kan je ook bij hele grote investeringen je hypotheek verhogen al loop je hier dan tegen iets meer kosten aan (taxatie, notaris bij te lage WOZ en geen verhoogde inschrijving).

Al die leaseconstructies kosten je onder aan de streep bakken met geld. Hetzelfde met het huren van zonnepanelen, cv ketels etc etc.

Badge +8

Hi @J. van Slooten, goede vraag! Je zou ook eens kunnen informeren bij Vereniging Eigen Huis of ze hier meer informatie over hebben. Succes!

Reageer