Wie heeft ervaring met Easy Energy?

  • 8 June 2017
  • 1 reactie
  • 4250 Bekeken

Reputatie 5
Badge +5
Easy Energy, een van de nieuwste energieleveranciers in Nederland haalde er dit voorjaar volop het nieuws mee: een stroomcontract waarbij het leveringstarief elk uur anders is (en voor gas per etmaal kan verschillen). Easy Energy zegt consumenten stroom te leveren tegen handelsprijzen, zonder winstopslag. Natuurlijk betaal je ook bij Easy Energy boven de kosten per kWh nog wel vaste leveringskosten per maand.

Ook Qurrent en Nieuwestroom bieden soortgelijke contracten aan.

24 uur van tevoren kun je zien hoe zich de stroomprijzen over het komende etmaal ontwikkelen. Wij verwachten dat geld besparen vooral mogelijk is voor wie een flink deel van zijn verbruik en/of teruglevering enige tijd kan verschuiven om in gunstigere tarieven terecht te komen. Voor velen zal dit nu nog toekomstmuziek zijn. Maar 'dynamische tarieven' zullen ongetwijfeld steeds meer gaan voorkomen, net als 'slimme' apparaten om daarop in te spelen. Overigens is een slimme meter nodig om een dergelijk contract aan te gaan.

Heb jij al een contract bij Easy Energy (of doe je misschien mee aan de pilot van Vereniging Eigen Huis met Qurrent?) Vertel hieronder hoe de per uur wisselende tarieven jou bevallen!

1 reactie

Kijk gewoon naar een onpartydige energievergelijker en kijk hoe easy energie daar beoordeeld wordt.
de praatjes in de advertentie's dat je stroom voor de inkoopprijs krijgt lijkt me sterk, op een vraag aan easy energie hoe een klant kan controleren of hij echt de inkoopsprijs betaald en niet stiekum verhoogd wordt krijg ik geen reactie, dat zegt ook al genoeg toch ?

Reageer