Beantwoord

Zonnepanelen via collectief niet op terrein

  • 18 April 2016
  • 2 reacties
  • 229 Bekeken

Volgens de VEH kunnen we alleen meedoen aan het zonnepanelen collectief ism met de Consumentenbond wanneer deze op een dak geplaatst kunnen worden. Dus niet op de een stellage op de grond (evt. beton). Argumentatie was, dit i.v.m. begroting en schaduwen. Ik vind deze argumentatie niet relevant. In heb nl. geen last van begroeiing en schaduw. Zijn er dan andere argumentaties?
icon

Beste antwoord door Erik. 19 April 2016, 17:01

Bekijk origineel

2 reacties

Lastig om hier in het algemeen iets over te zeggen. De werkzaamheden zullen toch anders zijn (verankering in de grond etc) en de leverancier kan je vertellen of dit binnen het collectief kan en of er evt. meerkosten zijn. Daarom raden we je aan dit direct met de leverancier (dus niet de helpdesk van VEH) te bespreken. Je kunt daarvoor het beste via de Dakcheck een offerte aanvragen (door in de Dakcheck even van een systeem op een dak uit te gaan), zodat je in contact komt met de leverancier in je regio.
Bedankt voor je reactie. Dat heb ik ondertussen ook zo gedaan en het werkt. Het een en ander is in gang gezet door de bij VEH aangesloten leverancier. Bedankt voor de tip.

Reageer