Consumentenbond.nl

Autoverzekeringvergelijker

  • 26 november 2017
  • 6 reacties
  • 1390 Bekeken

Een simpele vraag.

Krijgt de Consumentenbond betaald voor mensen die via hun vergelijkingssite zich voor een autoverzekering aanmelden? Ik lees het nergens.
Graag een antwoord van de Consumentenbond hierop.

6 reacties

Dat klopt inderdaad, maar dat melden ze ook keurig. De vergoedingen zijn bij hun openbaar (net als alle andere inkomensstromen) en daarin is niet elke vergelijkingssite transparant in.
Reputatie 6
Badge +6
Beste @T. van Egten,

Van harte welkom op de Community!

Zoals @Gerald Mellens al aangeeft ontvangen we inderdaad een vergoeding per overstapper. Meer informatie over onze inkomsten/vergoedingen kan je hier vinden.

Mocht je nog vragen hebben, dan horen we het graag!

Met vriendelijke groet,
Niels
Jammer dit te lezen. Consumentenbond begeeft zich op glad ijs. Volgende stap is dat er uitsluitend producten getest worden waar de fabrikant voor betaald.

De Consumentenbond is geen bedrijf maar een belangenbehartiger.

De email die ik kreeg om gebruik te maken van hun vergelijkingssite was ook zo opgesteld dat het aan de angsten van mensen appelleert. Dat zijn marketing technieken van verzekeraars, niet van een belangenbehartiger.
Autoverzekeringvergelijker: vergoeding per aanvraag
Per aanvrager €50
Meer verkeersongelukken
De mobiele telefoon gebruiken tijdens het autorijden is niet alleen gevaarlijk en verboden, maar ook een kostenpost voor consumenten. Er gebeuren steeds vaker verkeersongelukken door smartphonegebruik met blikschade als gevolg.

Hoe goed ben jij verzekerd bij blikschade? Check snel en makkelijk welke polis en dekking het beste bij jou en je auto passen.
Dit is toch een ongezonde manier van zaken doen.

Reageer