Consumentenbond.nl

Politie-ambtenaren krijgen wél meer compensatie van NN voor hun woekerpolis.

  • 15 april 2015
  • 5 reacties
  • 457 Bekeken

Reputatie 1
Badge
Honderdduizenden consumenten zijn door NN afgescheept met geen of een miezerige compensatie. Een groep politieambtenaren krijgt achter de rug van de rest van de klanten om wÉl waar ze recht op hebben. Dat blijkt uit correspondentie van NN, in handen van Consumentenbond en claimorganisatie Wakkerpolis.

Het kan dus: meer compensatie voor je woekerpolis, maar het blijft geheim en is niet voor alle gedupeerden.

Wat vind jij hiervan?

5 reacties

In dat geval heeft NN de plicht duidelijk te maken welke omstandigheden maken dat voor deze groep een andere regelig getroffen is. Laat de rechter maar toetsen of deze omstandigheden een aparte regelig rechtvaardigen of dat deze regeling onverkort ook voor andere (ex)klanten van toepassing is. Met alle respect de mening van de CB is natuurlijk net zo gekleurd als de mening van NN en de politiek. Dat lijkt mij dus werk voor de onafhankelijke rechter.
We leven al lang in een bananen republic.

Er moeten gerechtelijke stappen genoen worden vooral door

cb en andere betrokkenen. Ook tegen de politie die steeds buiten schot blijft. , A. Deen heeft gelijk.
er wordt dus duidelijk met 2 maten gemeten en dat is zeer ZEER oneerlijk, het gaat over dezelfde gewone mensen met klachten over hetzelfde product en de een krijgt alles en de ander krijgt niks
Reputatie 7
Badge +6
Boevenstreken, waar onze overheid mede verantwoordelijk voor is. Zelfs de diverse financiele waakhonden blijken in de eerste plaats de belangen van de banken en verzekeraars te dienen en niet die van de gedupeerde consumenten.
dit is toch zeer oneerlijk, wanneer komt hierover een eerlijke uitslag

Reageer