Consumentenbond.nl

[titel aangepast]

  • 7 juni 2015
  • 1 reactie
  • 93 Bekeken

[Opmerking redactie: openingsbericht aangepast.]

1 reactie

Theoretisch kan alle beveiliging door kwaadwillenden worden omzeild. Ik wil hierover niet graag gedetailleerde suggesties doen, zoals je zeker begrijpt. Maar we lezen met alles mee; dat houdt in dat onwenselijke berichten dan ook direct verwijderd worden. En oh ja: deelnemers hier kunnen in hun profiel een andere dan hun echte naam als 'schermnaam' kiezen als ze daar (omwile van hun privacy) behoefte aan hebben.

Update: gebruikers kunnen hier eenvoudig hun eigen schermnaam kiezen en zelf ook aanpassen. Zie ook deze veelgestelde vragen.

In reactie op:

@de zoeker

Ik denk, procentueel gezien hebben CB-forumdeelnemers niet zoveel te bieden met persoonlijke ervaringen en/of willen/kunnen niet op persoonlijke titel reageren, omdat ze, anders dan u, hun echte naam gebruiken.

Het internet biedt via zoekmachines echter rijkelijk informatie en ervaringen, zoals een bijdrage van de NCRV, waarin ook een forum wordt genoemd waar ervaringen worden uitgewisseld. Misschien kunt u er iets mee?

http://www.eerstehulpbijrecht.nl/persoonlijk-faillissementVRAAG aan de redactie: kan een bereids aangemelde deelnemer een tweede aanmelding doen met een fantasienaam of de oorspronkelijke naam veranderen? Dat zou hier een anonieme deelname mogelijk maken.

Reageer