Consumentenbond.nl

Wie is er bekend met Dhr. * Teunissen van App-United / CosaCasa ?


Wie is er bekend met dhr. *Teunissen van App-United / CosaCasa ?
Het gaat hier om een beleggingsmaatschappij welke via led-boards en voetbalgerelateerde reclames zou lopen. Betreffende persoon was in goede vertrouwen 4 jaar geleden en wij zaten in een problematische geldsituatie en zou ons helpen met getekend contract(en). Het ging om een belegging met een inzet van € 5000.- en een resultaat van € 7500.- waarvan in december 2017 € 500.- is ingelost.
Nu na 4 jaar, een hoop conversaties, leugens en valse beloftes van zijn kant (gedocumenteerd) zitten wij nog steeds op een restdeel van € 7000.- te wachten met alle gevolgen van dien. Al zouden wij alleen al onze inzet van € 5000.- terug krijgen zijn wij al blij. Wie kan ons helpen of heeft er meer informatie over dhr.* Teunissen ?

* Persoonsgegevens verwijderd door beheerder.

12 reacties

Reputatie 7
Kijk eens bij de Kamer van Koophandel, daar is het bedrijf uitgeschreven.
Is gezien, maar dan is er nog wel de mogelijkheid op privé aansprakelijkheid via een zaak civiel recht met een kostenplaatje van € 1200.- ongeveer.....
Reputatie 7
Als het belang niet opweegt tegen de kosten van een procedure lijkt het me niet zinvol, tenzij het een principekwestie is geworden. Als het bedrag bewust wordt achtergehouden (verduisterd) rekent diegene er wellicht op dat niemand een procedure overweegt als de kosten daarvan hoger zijn.
Reputatie 4
Badge +7
Ik moest bij het lezen van de kwestie direct denken aan het televisieprogramma Undercover in Nederland. Daar kun je een melding doen.
en/of bij de redactie van Opgelicht
Reputatie 7
Het lijkt wel of er steeds meer oplichters komen en dat dit voor een groot deel samenhangt met de Er komst van het Internet. Er staan heel wat lijsten op het Internet.
www.NepWekker.nl (oplichters op Marktplaats)
https://Twinklemagazine.nl
https://opgelicht.avrotros.nl
https://www.politie.nl/internetoplichting.html
https://www.dezaak.nl

Er zijn er meer, ze zijn makkelijk te vinden, bovenstaande is maar een voorbeeld.

De banken hanteren al een zwarte lijst sinds 1997. Misschien geven die advies, als de nieuwe privacywetgeving dat toelaat, als je zegt dat je voornemens bent zaken te gaan doen met X.
Hij werkt bij *. Succes met de zoektocht. Hoop dat deze oplichter snel wordt opgepakt. Deze man maakt overal schulden en zo ook bij mij. Idd gladde praatjesmaker.

* Persoonsgegevens verwijderd door beheerder.
Ik heb ook hele slechte ervaringen met * Teunissen het is een oplichter met mooie praatjes ik krijg ook nodig 13.000 euro van de heer thunissen.

*verwijderd door beheerder
ik weet waar hij uithangt

Goedemiddag, 

Ik wil toch ook even een reactie plaatsen.

Ivm dhr Teunissen,wij hebben ook zeker nog 18000 euro te  goed van hem.

Wij hebben een rechtzaak tegen hem aan gespannen. 

De zitting was gisteren.

Binnen 4 weken krijgen wij de uitspraak. 

Het is een man die alles en iedereen oplicht.

Grt

Reputatie 4
Badge +3

Als ik lees hierboven dat er rendementen van 50% worden beloofd dan snapt iedereen toch dat je geflest wordt. Dan ben je zo hebberig dat je een makkelijke prooi bent.

Bij ons was het een andere reden.

Had niets met rendement te maken.

 

@Chiwawa, wat is de uitkomst van de zaak geworden, en de uiteindelijke resultaat? Ook wij hebben een behoorlijke som van hem te goed namelijk. Zou je aub willen terug koppelen? Desnoods via privé bericht, ben ook zelf naarstig op zoek naar zijn verblijf adres en contact gegevens.

 

Bij voorbaat dank

Reageer