Sticky

Nieuw of al bekend? Stel jezelf voor!Toon eerste bericht

124 reacties

Badge

ik persoonlijk ben meer het type einzelganger met een knotsgekke twist en liefst blijf ik op de achtergrond en wacht ik af maar het botje vond dat ik me maar moest voorstellen!

 

dus bij deze!

de naam is anton heidebrink 37 jaar, trotse vader van een knotsgek koningspaartje en geboren en getogen in tukkerland en hengel, al zoekend naar mijn wederhelft heb ik het bovenste helft van nederland wel gezien en ben ik samen met mijn vrouw en kinderen in 2019 gestrand in delfsail waar we als gezin gelukkig samen wonen en ondanks de corona ons huis bijna af is met een een knipoog naar rutte en merkel zeg ik dan ook !

 

verdamtes lockdown mein kuchen kan nicht gelieverd werden, “scheis rutte und merkel”

 

daarnaast heb ik nog een moestuin van jawel 4,5 aar en waar ik 2021 zoveel moeglijk van wil profiteren

wat is daarvoor nog benodigt:

50 kunstof pallets

3x ibc a 1000L kooi container en vuilwaterpomp

een groot hok

vijgenboom of versevijgen takken

krijsbessen rood en groene variant

allerlei zaden en uitheemse vruchten

dus wil je wat delen, ruilen dan kan uiteraard! 

zoals je wel merkt ist de bedoeling dat ik van mijn moestuin kan genieten 

nou dat was het wel zo een beetje 

 

ps je mag alles vragen maar of ik antwoord is een tweede '-)

 

mijn motto:

alles mag en kan maar gewis u ervan dat er ook grenzen en straffen zijn
geloof in jezelf en laat ieder in zijn waarde

 

Met dat lijstje ben je net te laat.
Sinterklaas is net weer weg.

 

Badge

Hallo allemaal,

Doordat ik een vraag had over een medische test voor een rijbewijs-aanvraag waarvoor ik ongevraagd benaderd was, kwam ik bij dit forum terecht. Interessante en veel lezenswaardige feiten. Vandaar dat ik mij nu voorstel, als nieuw forum-lid. Overigens mijn eerste bijdrage is dus al een feit.

Mijn naam is Ton, 66 jaar en sinds 4 maanden met pensioen. Met echtgenote woonachtig in de randstad. Vader van 2 jongens (42 en 38 jaar) en opa van 1 van bijna 13.

Ik ben 44 jaar getrouwd. Beroepen: 15 jaar (rijks-)politieman geweest, waaronder 14 jaar ME-er in de roerige 70-er en 80-er jaren (gijzeling kinderen Bovensmilde, RAF, krakersrellen gehele land, demo's kruiskoppen, Dodewaard, etc).
Daarna de automatisering in en daarin zo'n 25 jaar met plezier vertoefd. Bijna 2 jaar in België gewoond en inmiddels acht keer verhuisd.
Wel al 50 jaar (ere-)lid van de plaatselijke honkbalvereniging, 14 jaar in het eerste gespeeld, trainer, coach, manager Int. Toernooien geweest, 16 jaar secretaris en nu honk- en softbalscheidsrechter (als er gespeeld wordt) en met 2 andere mensen lid van de wedstrijdcommissie van de KNBSB, de honkbalbond.

Op mijn 60e werkloos geraakt omdat Amerikaanse werkgever verdween uit NL en daarna nog 5 en een half jaar buschauffeur bij Arriva geweest, tot aan mijn pensioen. Was meteen één van mijn leukste jobs bij een erg goede werkgever.
Nu zeer actief met schrijven van mijn blogs, o.a. over mijn bewogen leven op www.ton.snijders.nl (tot nu toe) en actief met fotograferen, filmen, drone vliegen, filmpjes monteren en op het net plaatsen en regelmatig met kleinzoon er op uit met onze metaaldetectoren. Met name op plaatsen waar historisch het e.e.a. heeft plaatsgevonden. En uiteraard veel wandelen met echtgenote.

Hallo Ton079,

Uw website wordt door Firefox niet gevonden.

Bij ons in Limburg hoor ik niets dan gemopper over Arriva als werkgever: ten eerste zitten zij te ver weg (Heerenveen).

Maar misschien waren wij het hier te goed gewend.

 

Badge

Oeps… de link moet zijn www.tonsnijders.nl (dus zonder punt tussen voor- en achternaam). 
Bedankt voor de melding...

M.b.t. mijn laatste werkgever Arriva heb ik niets dan lof. Na enige tijd werkloos geweest te zijn, gaf het bedrijf mij de kans om alsnog, op mijn 61e in vaste dienst te treden en heb ik daar bijna 6 jaar met heel veel plezier mijn diensten gereden. Ook tijdens een ziekte gedurende die periode, werd mij volledig, zonder pressie uit te voeren, de gelegenheid gegeven te herstellen, hetgeen daardoor gelukkig snel plaatsvond.

Ik heb niets gemerkt van de afstand Randstad - Heerenveen (hoofdkantoor). Communicatie, vooral met personeelszaken, was vriendelijk, vlot en open en waar men kon, werd ik snel geholpen. Ik kan niets anders melden.  

Geachte Ton079,

Als u werkelijk op 24 augustus 2020 met pensioen bent gegaan, zoals te lezen valt op uw website, dan bent u exact één jaar jonger dan ik.

 

Badge

Klopt. Ik ben van 24 april 1954…. ;-)

Hallo, Ik ben Marijke Brocken. Al heel lang lid van de consumentenbond. Ik ben 73. Heb gewerkt in het middelbaar onderwijs. Ben redelijk op de hoogte van digitale mogelijkheden. Activiteiten fitness, golf fotografie. Hoop hier soms hulp te krijgen. Bedankt vast

 

Badge

Goedemorgen Allemaal,

Ik ben Harry, heb een vrouw en een zoontje van 1 jaar. Wij wonen in Noord Nederland. Door de corona crisis hebben wij, zet zoals veel anderen, ons leven drastisch veranderd. 

Waar het op neer komt is dat wij bewuster proberen te leven en alle belangrijke zaken  van de minder belangrijke zaken te scheiden.

Fijne zondag en heel misschien kan er over een paar dagen geschaatst worden. 

 

Groetjes

Badge

Leonardo 23

Ik stel mij voor aan de forumleden.

ik ben al jaren lid van de consumentenbond

Heb abonnement op de geldgids, digitaalgids en de "gewone gids”in het verleden ook nog

op de reisgids,

Ik vind het belangrijk dat er een onafhankelijk instituut is dat de belangen van de consument behartigt.

Ik wordt de laatste tijd lastiggevallen door tientallen emails met diverse inhoud;

loterijen sex allerlei andere aanbiedingen.

Kan ze met blokkeren en niet stoppen en ben daarom gaan zoeken bij de site van de consumentenbond

zag daar dat er een forum voor dit en andere zaken was vandaar mijn entree.

Groeten aan allen

 

 

Goedendag,

Ik word uitgenodigd om mij voor te stellen. Ik had een tandheelkundig commentaar geschreven en vond het nodig daarop te reageren.

Ik ben Frans de Beer, 72 jaar en aan mijn carrière aan het afbouwen als tandarts. Ik ben verder bezig met 3D-printen voor tandheelkundige toepassingen. Mijn instelling is die van een ‘early adapter’.

Met vriendelijke groet

Reputatie 2
Badge +1

Hoi!

Ik ben een 64-jarige man; werkzaam als verpleegkundige in diverse asielzoekerscentra bij de huisartsenpraktijk.

Mijn hobby's zijn wandelen, reizen en fotograferen.

Ik woon in het zuiden des lands waar Nederland, landschappelijk,  begint te golven.

Groetjes

Reputatie 1
Badge +1

Ik ben nu sinds een week actief! Super leuk.

Even voorstellen. Het regent datalekken, dus ik hou het kort. Wij zijn een getrouwd stel en hebben geen kinderen. Ik ben 74 jaar. Onze interesses zijn gezondheid, reizen, digitale wereld. Wij wonen, sinds 3 jaren, in een comfortabel koop-appartement in het centrum van Utrecht. Momenteel ben ik op zoek naar de beste verzilvermogelijkheden van ons appartement, aangezien wij een aardige overwaarde hebben.

Hallo teamleden,

Mijn naam is Hanny Harrewijn, HaHa dus, 74 jaar oud/jong. Sinds 5 jaar heb ik een hondje, een van alles en nog wat terriër (Jack Russell, Cairn ….) waar ik veel mee doe: heerlijk op de hei lopen, naar de hondenschool, thuis hersenwerkjes doen… Geweldig! Toen ik nog werkte had ik altijd poezen want als je de hele dag weg bent, moet je m.i. geen hond nemen. Bovendien hield mijn overleden man niet van honden. Ik ben dus sinds 5 jaar veel in de buitenlucht. Fijn!

Verder hou ik van tuinieren, lezen, computeren, koken...

Omdat ik een vraag, eigenlijk een opmerking, had bij een steelstofzuiger die ik onlangs gekocht heb, heb ik me aangemeld bij het Forum. 

 

Badge

Hoi! Ik ben Alex, 29 jaar en ik woon in Lelystad! Ik heb me net aangemeld 🙂 Zin in! 

 

Reputatie 7
Badge +6

Welkom allemaal . Doe ook gezellig mee . Velen zien we nooit op het forum met een reactie of een eigen topic . Dan heeft dat voorstellen niet zo heel veel nut . Vooral als jullie veel kennis bezitten over bepaalde zaken , is dat zeer waardevol voor iedereen .

Hallo,

Mijn naam is Boudewijn. 

Ik ben een betrokken consument en maak graag gebruik van de diensten van de consumentenbond en van de ervaringen van andere consumenten. Als ex-bondsraad lid heb ik mee mogen denken over de koers van de Comsumentenbond en kennis gemaakt met alle mogelijkheden om elkaar te helpen bij consumentenzaken.

Groeten,

B Nouwens

Goedemorgen,

Ik ben Aland, gepensioneerd buschauffeur. Ik ben actief met internet. Ik heb goede ervaring met Google. Op muzikaal gebied ligt mijn hart bij het klassieke orgel. Ik ben ook de trotse eigenaar van een boot, een stalen kruiser van 9 x 3 meter, die ik nu aan het opknappen ben. Op het gebied van het Openbaar Vervoer ben ik ruim 40 jaar bezig geweest. In 1983 begon ik aan een idee dat heel groot zou worden en heel lang zou duren. Ik noemde het toen het “nieuw betalingssysteem voor stads- en streekvervoer en NS”. Uiteindelijk is dit de OVchipkaart geworden, ook als bestond er in die tijd nog helemaal geen chiptechniek zoals we die nu kennen. Het was wel een georganiseerd systeem. Kernwoorden: klantvriendelijk, waterdichte bedrijfsgegevens, vlotte klantafhandeling, fraudebestendig. Ik ben zelf niet meer betrokken geweest bij de ontwikkeling, maar de basis hebben ze “dankbaar” van me overgenomen en vervolgens net even anders uitgewerkt als ik bedoeld had. Maar goed, dat is al bijna 40 jaar geleden en voor mij verleden tijd.

Badge

Mijn naam is Aloys van Kempen

Hallo,
Ik werkte 40 jaar in het recherche vak. Ik help mensen graag en deel graag mijn kennis over criminaliteitspreventie met anderen. Dat was voor mij ook de reden om na mijn pensioen een eigen website op te zetten 
*
Met vriendelijke groet
Aloys van Kempen

*[bericht aangepast door beheerder i.v.m. privacygevoelige informatie en oproep]

 

Badge

Hi even mezelf voorstellen, Ik ben Serge(49) vader en opa tegelijkertijd maar ook oprichter van *

*[Bericht aangepast door beheerder]

Badge

Hallo Teamleden,

Ik ben Frans en een gezonde denker. Vele jaren in de techniek gewerkt ook op hoog niveau. Heb veel kennis opgedaan door het mogen ontwikkelen van allerlei toepassingen. Heb echter een brede interesse, vooral door mijn instelling (standaard vraag) “is dit nu wel zo/klopt dit wel?". Over heel veel dingen wordt niet nagedacht. Energie/voeding/samenleving etc. Goede denkers zijn dus van belang en voor meerwaarde. 

Een platvorm is geschikt om er gezonde gedachtes op achter te laten en gezonde gedachtes op te lezen, vandaar mijn interesse om mee te doen.

Badge

Nou benieuwd hoe goed dit functioneert: ik  (Willem)ben al bijna mijn hele leven lid van de CB en dat zal ook te maken met mijn gevoel voor rechtvaardigheid: ik hou van eerlijke en complete informatie.

ik ben goed in details en zoek ook graag dingen uit, bv waarom zou ik peperdure ontkalker gebruiken als t ook met azijn kan. fabrikanten maken mensen dan eerst bang met t idee dat product echt heel speciaal is en nodig voor hun apparaat, maar vaak is dat onzin.

verder deel ik graag kennis en hoor ook graag van anderen.

Hallo allemaal,

Mijn naam is Tomas en werk bij een luchtvaartmaatschappij op een IT-afdeling, dus hopelijk kan ik eea bijdragen aan IT-zaken, maar ook aan luchtvaart-onderwerpen vanwege een uitgebreid netwerk.

Ben benieuwd of mijn kennis/kunde van nut kan zijn.

 

Vriendelijke groet, Tomas

Na een werkzaam leven als neurowetenschapper en neuroanatoom aan de Radboud-Universiteit te Nijmegen, ben ik sinds 2008 met pensioen. Ik fiets nog steeds met plezier, vroeger veelvuldig tussen Arnhem en Nijmegen en de laatste jaren op een Ebike. Mijn leeftijd is 78 jaar, dus uit 1943, en ik hoopte op een nieuw model van Stella nog een paar goede fietsjaren tegemoet te gaan, maar zoals uit mijn commentaar blijkt, lijkt dat niet te gaan lukken, helaas. Met vriendelijke groet, Jan G. Veening, Arnhem.

Reageer