Sticky

Nieuw of al bekend? Stel jezelf voor!

  • 18 augustus 2017
  • 67 reacties
  • 5288 Bekeken


Toon eerste bericht

67 reacties

Badge

Ik ben Fred Daane, woon sinds feb vorig jaar in Amsterdam. Ik kreeg een probleem met mijn zonnepanelen en wilde dit graag delen met jullie.
IK werd lid omdat ik een espressoapparaat wilde aanschaffen en bij de C’bond te rade ging.

Badge

Hallo allemaal! 

Ik ben Diane, woonachtig in Den Bosch met mijn echtgenoot en twee katten. 

We zijn onlangs lid geworden van de bond om optimaal gebruik te kunnen maken van alle informatie en tests die worden gedeeld. 

Hier op het forum hoop ik indien nodig gebruik te kunnen maken van de ervaring van anderen. Uiteraard deel ik mijn ervaring of kennis ook graag bij vragen van anderen. 

Daarnaast schrijf ik graag, dus waarschijnlijk ga ik me ook wel wagen aan suggesties/reacties op de oproepjes van het CB-team.

Beste lezers,

Ik ben Paul, vader van 2 inmiddels uitwonende kinderen en mijn partner en ik zijn - naast werken - vooral druk doende om ons huis en onze leefwijze te verduurzamen tegen niet al te malle kosten. We hebben 18 zonnepanelen op het dak, rijden elektrisch en over enkele weken wordt de laatste hand aan de woningisolatieklus gelegd. Daarom is nu ook inductiekoken aan de beurt. De 3-fasenaansluiting zit er gelukkig al (ivm laden v/d auto). Ik raakte echter erg in de war van de laatste online test hieromtrent en heb daarover daarom een vraag gepost.

De eerlijkheid gebiedt te zeggen dat ik nog niet weet of ik een permanent zeer actief lid van dit forum ga worden. Ik realiseerde me pas na de inschrijving uit de reactie die ik ontving dat dat wellicht de bedoeling is :flushed: . Maar wie weet ...

Reputatie 7
Badge +6

Welkom , beste @paulkloosterboer . De onderwerpen die je noemt staan in ieder geval in de belangstelling van velen . Altijd prettig en leerzaam om ervaringen uit te wisselen. Hoe actief je wil zijn is uiteraard je eigen keuze .

Hoi! Ik ben nu een paar weken actief op het forum en ik vind het erg leuk om jullie meningen te lezen! Ik heb er zin in om jullie ook beter te leren kennen :grin::grin::grin::grin::grin:

Badge +1

Hallo medeforumleden,

 

Ik ben François en per toeval vorige week met dit forum in aanraking gekomen.

 

Getrouwd (bijna 16 jaar) en verder bestaat ons gezinnetje uit 2 heerlijke kids van 10 en 13 jaar

Woonachtig in *[persoonsgegevens verwijderd door beheerder in verband met privacy gevoeligheid] en werkzaam als onderdelenmagazijnbeheerder en werkplaatsadministrateur.

Interesses lopen behoorlijk uiteen maar vindt veel zaken interessant.

Voorkeur ligt echter bij techniek zoals b.v. klussen/repareren.

Verder ben ik een fervent muziekliefhebber ondanks dat dit wat op een laag pitje staat.

 

Wanneer het zich voordoet, en ik van betekenis zou kunnen zijn, zal ik meepraten maar houdt er niet van om me wijzer voor te doen dan dat ik daadwerkelijk ben.

 

Oh ja………….. niet onbelangrijk………. weet niet precies hoe lang maar ben inmiddels een behoorlijk aantal jaren lid van de Consumentenbond.

 

 

Reputatie 3
Badge +1

goede dag allen,

Mijn naam is René en 52 jaar.  Vader van 3 kids, ben op de site gekomen door zoeken voor reacties sprintplan, ben één van de mensen die al jaar en dag vecht tegen het onrecht wat AEGON mensen heeft aangedaan.

Geef toe eerste bezoek komt door eigen belang maar nu ik hier toch ben hoop ik ik ook andere te kunnen helpen.

Hallo, 

Ik ben al sinds ergens de vorige eeuw lid van de bond en ik heb mij hier een paar jaar geleden aangemeld. Toen heb ik er weinig tot niets mee gedaan. Sinds kort kijk ik er wat vaker naar.

Als ik als jurist mijn steentje kan bijdragen, zal ik dat zeker doen.

Hartelijke groet,
Monique Doomernik

Berry hier, aangenaam :smile: !

Beste forumleden,
 

Ik ben 35 jaar, moeder van een peuter en spruitje nummer 2 is op komst. Ik ben lid geworden toen de eerste kleine op komst was. Ik had totaal geen idee had wat ik moest aanschaffen. Welke kinderwagen? Welke babyfoon? Je weet niet eens hoe je het gaat gebruiken later. Zo veel keuzes en alles behoorlijk duur! Ik werd moe van al die goedbedoelde adviezen die je krijgt over baby producten. Aanstaande moeders die tips uitwisselen in apps. Die adviezen bleken vaak niet uit te komen. Consumentenbond heeft ons een goede start gegeven! Geen moment spijt gehad van alle aankopen die ik op basis van testuitslagen van Consumentenbond heb gekocht. Wij zijn goed op weg geholpen. 

Daarnaast ben ik privacy jurist (civiele achtergrond), geïnteresseerd in consumentenrecht, contracten en technologie. Ik ben een kritisch consument die leveranciers erop wijst als de wet niet wordt nageleefd. Het kost de nodige tijd/ energie; ik zie het toch een beetje als mijn burger plicht. 

De rechtszaken die consumenten bond voert zijn wel heel belangrijk. Uiteindelijk levert dat een groot verschil. 

Ik ben ook politiek actief. Leuk om nu deel te nemen aan dit forum!

Al sinds 1978 ben ik lid van de Consumentenbond. Ben weduwnaar en al een aantal jaren geprepensioneerd docent. Ik besteed mijn tijd heel graag aan mijn (klien)kinderen, lezen, computers en reizen over de wereld. Voor ik iets koop, lees ik meestal eerst een test daarover in de Consumentengids. 
Met vriendelijke groet, 

Dick 

Badge

Jan, dicht tegen de 70 jaar, geen bondslid. Wel vakbond natuurlijk. Was overheidsdienaar. Veel gelezen, veel gereisd.

Ik ben Bas 59 jaar oud en woonachtig in Wilnis met vrouw en kind. Helaas ben ik arbeidsongeschikt geraakt na een verkeerso6ngeval. Voorheen was ik werkzaam als technisch specialist en verkeerskundige. Nu doe ik vrijwilligerswerk op een zorgboerderij en geef lezingen om mensen veiligheid bewustzijn bij te brengen waarbij ik mijzelf als lijdend voorwerp gebruik. Hopelijk zet dit mensen aan het denken en zal het ongevallen voorkomen.

Gr Bas

Ik ben Jim uit Flevoland, 54 jaar oud en al lang lid van de Consumentenbond. Ik werk voor de overheid, ben veel voor mijn werk in het buitenland geweest en heb er ook enkele jaren gewoond. Ik ben getrouwd, wij hebben géén kinderen. Wij reizen veel, en zij fervente wintersporters. Wij zijn bewuste consumenten, zoeken goed uit voordat wij iets aanschaffen waarbij wij de voorkeur geven aan goede kwaliteitsprodukten. 
Naast wintersport houd ik van motorrijden, ben een echte Apple fan en luister graag muziek, waarbij het genre zeer uitgebreid is. 
ik hoop middels bijdragen op dit forum andere consumenten te ondersteunen bij eventueel keuzes.

Reputatie 6
Badge +5

Ik ben Tijs!
Je schrijft mijn naam zonder h voor als je het niet wist :wink:
Oud (community) lid, 16 jaar, zit in mijn eerste jaar van MBO software development.

Ik ben niet meer actief, maar soms kom ik nog wel even koekeloeren hoe het gaat bij mijn mede consumenten.

Badge

Goedendag. Mijn naam is AlpaChino, ik ben 53 jaar en woonachtig in Roermond. 

Ik wil als consument, van tijd tot tijd mijn belevenissen in consumentenland hier opschrijven, reviews plaatsen. Niet alleen als het verkeerde ervaringen zijn, maar ook de goede.

Ook even voorstellen dus

Mijn naam is Marian,67 jaar,en was informatie over mijn brillen aan het zoeken

Wat ik ook heb gevonden,mijn dank dus

 

Reageer