Consumentenbond.nl

wie heeft er ervaring met werken vanuit huis via thuiswerkwebsites?

  • 14 januari 2016
  • 5 reacties
  • 1528 Bekeken

Buiten mijn fulltime baan wil ik graag nog wat bijverdienen zoals inpakwerk, websites testen etc. maar ik vertrouw die sites die je voorbij ziet komen, niet altijd omdat je altijd eerst geld moet inleggen, iemand hier ervaring mee en weet iemand welke sites wel betrouwbaar zijn?

5 reacties

Zelf werk ik al jaren met Norton Security (ook op mijn smartphone). Onderdeel hiervan is
Norton Save Search De websites die door hen onderzocht zijn krijgen een groen vinkje, als teken dat deze zijn onderzocht op veiligheid. Tevens wordt aangegeven wanneer een website niet is onderzocht (grijs vraagteken). Tot dusver heb ik geen problemen gehad. In computerbladen lees is hier nagenoeg NIETS over.

Hans Vijlbrief
Reputatie 7
Badge +6
@J.H. Vijlbrief Ik kan me bijna niet voorstellen dat Norton ons ook kan en wil beschermen tegen dit soort oplichters . Maar dat terzijde. Aanbieders van werk waarbij je eerst moet betalen lijkt me ten allen tijde foute boel.
Reputatie 7
Badge +7
Beste @J.H. Vijlbrief,

Bedankt voor je reactie. Leuk dat je dit met de community deelt. Je bericht staat echter in een topic over thuiswerkwebsites. De link daarmee ontgaat me even. Zou je dit toe willen lichten? Alvast bedankt!
De reden dat ik heb gereageerd is de opmerking dat C. Stapel de websites die voorbij komen niet vertrouwt, dus vandaar mijn reactie
Reputatie 7
Badge +7
De reden dat ik heb gereageerd is de opmerking dat C. Stapel de websites die voorbij komen niet vertrouwt, dus vandaar mijn reactie
Ik snap 'm nu, bedankt. Goede tip! 👍🏻

Reageer