Beantwoord

Archief Digitaalgids

  • 1 May 2021
  • 2 reacties
  • 136 Bekeken

wat zo jammer is en teleurstelt dat bij een abonnement van de digitaal gids ,dat een mooi archief is maar wat je niet kunt vinden zijn de uitgebreide test van laptops smartphones en alles waarin dit blad behandeld wordt.

kan er dit nog toegevoegd worden ook al zou dit tot een prijsverhoging lijden.

het zou een verrijking van het blad zijn ook de handleiding van installatie smartphones was heel handig .

met vriendelijke groet jan manders. 

icon

Beste antwoord door Nathalie. 4 May 2021, 09:44

Bekijk origineel

2 reacties

Reputatie 6
Badge +4

@J. Manders Die optie is er toch? Kies & Koop € 5,- per maand of als je ook juridische en financiële hulp denkt nodig te hebben Volledig & Vertrouwd € 9,- per maand.

https://www.consumentenbond.nl/wordlid/lidmaatschap?icmp=navigatie_button_maakkennis#propositie

Reputatie 1
Badge

Goedemorgen @J. Manders, het klopt wat @Mazzel zegt. De volledige tests staan op onze website. Om gebruik te maken van onze website, heb je wel een inlogaccount nodig.

 

De tests worden op de website geregeld geüpdatet. Hierdoor zijn de test in oudere gidsen niet altijd up to date (meer). Met het Kies en Koop lidmaatschap of met het Volledig en Vertrouwd lidmaatschap heb je de meest recente tests ‘in handen’. 

 

Voor meer informatie over de inhoud van de lidmaatschappen, zie onze website. Heb je nog geen lidmaatschap om de testen in te kunnen zien, neem dan telefonisch contact met ons op. We maken dit dan direct voor je in orde. 

 

We zijn te bereiken van op werkdagen tussen 8:30 en 18:00 uur via telefoonnummer (070) 445 45 45.

Reageer