Consumentenbond.nl

Community update november 2014

  • 22 november 2014
  • 0 reacties
  • 1224 Bekeken

Ook de afgelopen weken hebben we niet stilgezeten om de Consumentenbond community weer een stukje beter te maken voor jou. Op basis van jouw feedback.

Vorige maand hebben we er voor gezorgd dat de community ook op een smartphone goed werkt. Deze maand hebben we onderstaande drie punten op basis van gebruikersfeedback aangepakt.

Heb je zelf nog goede feedback en/of ideeËn? Laat het vooral weten!

1. Badges voor CB-medewerkers

Communitylid Richard K. vroeg het zich al af: hoe kan je nu zien welke gebruikers werkzaam zijn bij de Consumentenbond? We hebben geluisterd Richard!

Elke Consumentenbond-medewerker die actief is op de community, is nu herkenbaar door een badge die zichtbaar is onder de profielfoto en op het profiel. Ga met je muis over de badge en je krijgt meer uitleg. Zie ook onderstaande afbeelding.

Binnen niet al te lange tijd kan ook jij speciale badges gaan verdienen op de community. We houden het nog even spannend, maar je kan eenvoudig op de hoogte blijven van deze nieuwe ontwikkelingen.

2. Snel je schermnaam aanpassen

Je schermnaam aanpassen is nu eenvoudig te doen binnen je profiel.

Ga naar je profiel en klik op 'Schermnaam wijzigen'. Je komt dan in jouw gegevens, waar je vervolgens je schermnaam kunt aanpassen. Zie ook onderstaande afbeelding.3. Je ingevulde profiel bekijken

In je profiel kan je onder andere je profielfoto en je bio invullen. Maar hoe ziet dat profiel er dan voor anderen uit? Dat kan je nu eenvoudig bekijken.

Ga naar je profiel en klik bovenin 'Bekijk hoe anderen jouw profiel zien'. Je ziet dan jouw profiel zoals anderen dat ook zien. Zie ook onderstaande afbeelding.


0 reacties

Geen reactie

Reageer