Consumentenbond.nl

Community update september 2014

  • 19 september 2014
  • 0 reacties
  • 1471 Bekeken

Misschien heb je het al gemerkt: sinds deze week zijn er verschillende aanpassingen en nieuwe mogelijkheden binnen de community doorgevoerd. Het werd ook weer tijd na de community update van juni 😉 Hieronder tref je een overzicht aan van de aanpassingen en nieuwe mogelijkheden binnen de community. Heb je vragen of opmerkingen over onderstaande punten? Laat het weten in de reacties: ik hoor het graag! Nieuw: ontvang notificaties van relevante nieuwe discussies
    Automatisch een melding per e-mai ontvangen als er een nieuwe discussie over een thema is gestart dat jou persoonlijk interesseert? Dat is vanaf nu mogelijk! Je kunt namelijk notificaties aanzetten per forum door in een forum te klikken op 'Notificaties aanzetten'. Lees hier meer over de notificaties.
Herstructureren forums
    Een verdere stap is gemaakt met het herstructureren van de verschillende forums (zie ook dit forumonderwerp). Het is gelijk een stuk overzichtelijker! Naarmate er mee activiteiten plaats gaan vinden in de verschillende forums, zullen we weer verder herstructureren.
Technische problemen opgelost Welke aanpassingen en vernieuwingen kan je de komende tijd verwachten? De komende tijd zullen we aan de slag gaan met onder andere de volgende punten:
    Nieuwe reactiemogelijkheden op de gehele website van de Consumentenbond die gekoppeld zijn aan je profiel. Dit is nu bijvoorbeeld hier al mogelijk, maar dit zal begin 2015 volledig worden uitgerold. Het forum optimaliseren voor het gebruik met smartphones en tablets. De mogelijkheid bieden om andere communitygebruikers te verkennen en leren kennen (zie ook dit topic). Verscheidene verbeteringen op het gebied van gebruiksvriendelijkheid.

0 reacties

Geen reactie

Reageer