Consumentenbond.nl
Sticky

De Community Nieuwsbrief: Draag bij aan een nieuw ontwerp!

  • 9 november 2017
  • 5 reacties
  • 1813 Bekeken

Reputatie 5
Badge +7
De Community Nieuwsbrief bestaat alweer een paar jaar. Deze nieuwsbrief heeft speciaal de community als focus en geeft je elke twee weken een update van interessante discussies op het forum. Na een paar jaar vinden we het tijd voor een opfrisbeurt! De nieuwsbrief wordt anders ingedeeld en krijgt een nieuwe stijl.
Wil jij hierover meedenken? Of mis je iets in de huidige nieuwsbrief? Grijp je kans en deel je suggestie voor een nieuwsbrief die aan al je wensen voldoet.
Nog niet bekend met de Community Nieuwsbrief? Bekijk hier de laatst verstuurde nieuwsbrief of meld je gemakkelijk aan en ontvang hem elke twee weken.

5 reacties

Nieuwsbrief zonder nieuws?

Bedankt. De doelgroep zal dan de 'niet-deelnemer' van de community (moeten) zijn? Want de in het voorbeeld getoonde items zijn bij mij als forum-lezer al eens eerder voorbij gekomen en géén nieuws meer!

Eenzelfde soort probleem heeft onlangs @A.Deen omschreven, toen hij/zij vaststelde, dat er informaties op Twitter staat die hem/haar als lid en community-deelnemer niet bekend waren.

Dus ... de grote mix aan platforms zou in een nieuwsbrief dit euvel van een teveel of nooit gezien moeten kunnen bijsturen. De vormgeving van de community-nieuwsbrief is strak, duidelijk, goed leesbaar en verder prima! Aanmelden zal ik me dus NIET.
De essentie van een community is toch dat je op de hoogte bent van de ontwikkelingen en discussies ? Dat hoeft voor mij dus niet via een nieuwsbrief, dat voegt voor mij niks toe. Als je slechts heel soms inlogt is dat boeiend, anders slechts een herhaling van zetten als het een soort samenvatting is van lopende discussies. Ik zou dan ook niet snel besluiten lid te worden van zo'n nieuwsbrief.
Reputatie 5
Badge +7
@Fred B. Hoi Fred, voor jou als heel actieve deelnemer zal de inhoud van de community nieuwsbrief inderdaad bekende materie zijn. Voor hen die minder vaak inloggen is de nieuwsbrief een handige manier om op de hoogte te blijven van actuele discussies. Wat zou jij dan wel graag willen zien in de nieuwsbrief?
Reputatie 5
Badge +6
Ik vind de nieuwsbrief fijn om te zien welke discussies ik gemist heb, want ik heb niet de tijd om alle discussies te volgen. De huidige nieuwsbrief vind ik prima, en ik zou niet weten hoe die beter kan. Ben benieuwd naar de ideeen en het resultaat.
Mijn inbox is voller dan ik kan verwerken, het zou me dierbaar zijn de nieuwsbrief niet wekelijks maar maandelijks te krijgen. Kan ik dat ergens instellen? vr dank.

Reageer