Consumentenbond.nl

Gezocht (voor 1 sept): nieuwe BondsRaad-kandidaten

  • 12 augustus 2014
  • 0 reacties
  • 1210 Bekeken

Reputatie 5
Badge +6
De Consumentenbond zoekt nieuwe Bondsraad-leden: aanmelden kan tot 1 september!

De ConsumentenBond is een vereniging, van, voor en met leden. De leden worden bij het reilen en zeilen betrokken via de 'Bondsraad': een groep mensen die, tegen beperkte vergoeding van kosten, meepraten over plannen van de ConsumentenBond en controle uitoefenen op de uitvoering (doordat de Bondsraad overlegt met de directeur en besluit over de strategie, het jaarverslag, de jaarrekening en de begroting).

Die Bondsraad heeft periodiek 'vers bloed' nodig, en "het is weer tijd" 🙂. Iedereen die interesse heeft, nieuwsgierig is etc: meld je aan als kandidaat! Het verplicht je tot niets...

Als lid van de Bondsraad denk en praat je mee over welke onderwerpen de Consumentenbond moet oppakken, hoe de Consumentenbond aantrekkelijk voor zijn leden blijft etc.

De Bondsraad zoekt vooral nieuwe leden die beschikken over enige bestuurservaring en leden die in de toekomst als voorzitter willen optreden bij regionale vergaderingen. Kandidaten moeten minimaal twee jaar lid zijn van de Consumentenbond. De Bondsraad is met name geÏnteresseerd in nieuwe collega's die buiten de Randstad wonen. Maar ook als je 'gewoon van goede wil ben', kun je je aanmelden! Meer informatie en hoe je je kunt aanmelden staat op http://www.consumentenbond.nl/over/wie_zijn_we/bondsraadsverkiezingen/ .

0 reacties

Geen reactie

Reageer