Consumentenbond.nl
Sticky

Wat is nieuw of veranderd in het nieuwe forum?

  • 21 augustus 2017
  • 0 reacties
  • 5144 Bekeken

Reputatie 5
Badge +7
Hieronder vind je enkele opvallende veranderingen op het nieuwe forum.

Nieuw
Topics sorteren
Je kunt de topics binnen een forum naar wens sorteren, bijvoorbeeld op ‘nieuwste eerst’ of op 'recent actief’.

@mentioning
Met deze functie kun je je binnen een groepsgesprek een opmerking specifiek aan een persoon richten. Door @ voor de naam van een communitylid te zetten, wordt de naam van de persoon blauw. Hij of zij krijgt een e-mailnotificatie en weet dat een berichtje voor hem of haar bedoeld is. Bijvoorbeeld: @Natalie Rosien

Je activiteit wordt beloond!
Met je activiteiten op het forum kun je badges verdienen of zorg je voor extra sterretjes achter je naam. Als je berichten gewaardeerd worden door andere community leden, kunnen ze je liken. Hoe meer likes je krijgt, hoe voller het reputatiebalkje onder je naam wordt!
Meer informatie vind je in het topic Handleiding.

Veranderingen
Bericht aanpassen
Na plaatsing van je topic kun je nog gedurende 60 minuten je bericht aanpassen. Daarna is aanpassing niet meer mogelijk.

Tekstopmaak
De functionaliteit op dit forum om teksten te bewerken of hyperlinks in te voegen, werkt wat anders dan op het oude forum. Lees hier meer.Vragen? Kijk of je vraag al in het forum Veel gestelde vragen is beantwoord. Zo niet, stel je vraag dan daar. We zullen je vraag zo snel mogelijk proberen te beantwoorden.

Opmerkingen of suggesties? Deel je feedback!

0 reacties

Geen reactie

Reageer