DNA Test zonder resultaten: €200,- weg

  • 18 April 2018
  • 5 reacties
  • 986 Bekeken

Wie heeft ook negatieve ervaringen met GPS origins DNA test? Ik heb vijf (!) maanden geleden deze test gedaan en heb na verschillende mailwisselingen nog steeds geen resultaten en alleen een reactie dat het ww niet klopt. Wie heeft een tip? Groet

5 reacties

Reputatie 6
Badge +5
De tip: klachtenkompas.nl

of bel naar 070 - 445 45 45 (Indien je lid bent van Consumentenbond) hun geven tips

ze zijn van 8:30 tot 18:00 bereikbaar op maandag tot vrijdag.Hun zullen wel een tip hebben en waar heb je die test gekocht?
Reputatie 5
Badge +5
Wie heeft ook negatieve ervaringen met GPS origins DNA test? Ik heb vijf (!) maanden geleden deze test gedaan en heb na verschillende mailwisselingen nog steeds geen resultaten en alleen een reactie dat het ww niet klopt. Wie heeft een tip? GroetBetekent waarschijnlijk dat je DNA in geen enkele databank voor komt... Dus niet bij FBI, niet bij NSA, niet bij Interpol. Is toch mooi?! 😉
Badge
Ook ik heb zo'n DNA-test opgestuurd naar GPS Origins. Na 6 weken geen uitslag ben ik eerst gaan googlen om te kijken of ik meer info over het bedrijf kon vinden alvorens contact met hen op te nemen.

Bij het googlen op GPS Origins kwam ik op allerlei verschillende sites terecht waarop wel steeds het logo GPS Origin voorkomt.

Nu zou GPS Origin inmiddels verhuisd zijn naar de site HomeDNA.com. En ik ontving mijn kit, nadat ik via GPS Origin had besteld, van https://test-dna-afkomst.nl.

Op de site van https://dna-test-afkomst.nl vond ik toen een tel.nr., een e-mailadres en een contactformulier om te reageren.

Ik heb het eerst gebeld, maar kreeg alleen een juffrouw van een tel.dienst die mijn gegevens wilde noteren zodat ik terug gebeld kon worden door de "specialisten". Dat weigerde ik. Heb toen via de site en het contactformulier mijn vraag gesteld: waar bleef de uitslag. Tóen nog een nette mail.

Na 2 weken helemaal geen reactie ontvangen te hebben, heb ik nu een pittige mail via het e-mailadres verstuurd. Ook hier geen reactie op. Dus afgelopen zondag nog een mail met dreiging voor aangifte bij de politie voor oplichting met een ultimatum van 2x 24 uur voor een reactie.

Kreeg eindelijk een mail terug dat "het lab nalatig was geweest en bla bla bla", maar .......... ze waren bereid het geld binnen een week op mijn rekening te storten. Een nog pittiger mail terug gestuurd dat via een spoedbetaling het geld binnen 24 uur op mijn rekening moest staan omdat ik anders aangifte van oplichting zal doen. Dat was net, een paar uur geleden. Binnen 2 uur werd ik teruggebeld (dus ze hadden niet alleen mijn mail, maar ook mijn tel.nr. om contact te maken). Heb hem even aangehoord ... weer bla bla bla en alle verontschuldigingen maar nog steeds niet hun tekortkoming toegeven. Gesprek afgekapt met verwijzing naar mijn mail m.b.t. de terugbetaling. Ik wacht dit nu even af (24 uur) maar verwacht daar niets van,.
Reputatie 6
Badge +6
Hoi @Astrel ,Van harte welkom op het forum! Ik heb jouw linkjes even aangepast, aangezien er een klein foutje in zat. Goed om te lezen dat je blijft doorjagen! 💪🏻. Laat je ons na 24 uur even weten of ze een reactie gegeven hebben?Je kan ook proberen jouw klacht op Klachtenkompas.nl te plaatsen. Verder zie ik dat je lid bent van de Consumentenbond. Mocht je willen, dan kan ik in orde maken dat een van onze adviseurs contact met je opneemt om te bespreken wat jouw rechten zijn als consument in deze zaak.Veel succes!
Reputatie 6
Badge +6
@van Westen : het is al een tijdje geleden. Zijn er nog ontwikkelingen in jouw zaak?

Reageer