Beantwoord

Inhoud Consumentengids: hoeveelheid auto-artikelen

  • 27 October 2020
  • 5 reacties
  • 437 Bekeken

In de Consumentengids November 2020:  14 pagina's ingeruimd voor autogerelateerde artikelen.  Waarom geen aparte AUTOGIDS?

icon

Beste antwoord door Gerard Kroon 28 October 2020, 11:59

Bekijk origineel

5 reacties

Reputatie 7
Badge +6

Waarom wel ? Er zijn enorm veel onderwerpen waar de CB zich mee bezig houdt . Dan vindt ik 14 pagina's al behoorlijk veel voor dat ene onderwerp . Verder houden de ANWB , autobladen en anderen zich er ook mee bezig en ook daar is veel info te vinden . Heb het nog niet gelezen , maar zal ongetwijfeld een mooie aanvulling zijn aan wetenswaardigheden. 

Reputatie 7
Badge +5

en inde 2 gidsen ervoor helemaal niks over auto's,,,,

Reputatie 7
Badge +8

Als enig ervaringsdeskundige kan ik meedelen dat het nagenoeg onmogelijk is een autogids, autoblad o.i.d. uit te brengen zonder commerciële zaken, dus o.a. advertenties, c.q. überhaupt geheel onafhankelijk te zijn. Diverse gerenommeerde autobladen zijn reeds verdwenen en zelfs populaire autogidsen, gratis HAH autobladen zijn verdwenen. Dit is toch wel een  bijzondere wereld, de autowereld, zeker op redactioneel gebied.

Reputatie 2
Badge +5

Jullie raken wel een gevoelige snaar, want inderdaad hebben wij enkele jaren geleden moeten besluiten de jaarlijkse Consumentengids Auto niet meer uit te brengen. De kosten voor dit gratis blad liepen te hoog op en eigenlijk is hij aan zijn eigen succes tenonder gegaan. 

De artikelen uit de Consumentengids november 2020 over mankementen en kosten zijn ook online geplaatst. Op www.consumentenbond.nl/automankementen is de informatie tijdelijk voor iedereen (dus ook niet-leden) toegankelijk omdat ook veel niet-leden via de social media-kanalen met de enquete hebben meegedaan. Op www.consumentenbond.nl/autokosten staat de informatie over kosten (alleen voor leden).

In de Consumentengids Nummer 7/8: 4 artikelen m.b.t. auto.

  • blz. 16 - Parkeerapps
  • blz. 32 - Autostoeltjes
  • blz. 46 - Autokeuring
  • blz. 70 - Autoverzekering

Maar vooruit, het is een gids voor 2 maanden, dat wel...

Reageer