Ongewenste e-mail van NLtotalgreen


Reputatie 7
Badge +8
Ik wordt overstelpt met mails van nltotalgreen, ik meen een ricksmits??. Ik unsubscribe al die onzin, ook al die andere troep dat ik wat gewonnen heb, van albert heijn iets krijg enz. Maar bij nltotalgreen is unsubscribe niet genoeg, je moet het confirm en je emailadres invullen. Waarom?? Ze hebben je emailadres al, gekocht of gejat, waarom al die verdere onzin. Ik vertrouw het totaal niet. Iemand ervaring? Hoe kom ik eraf, het is echt iedere dag een email, nu heb ik weer een vakantie van center parcs gewonnen. Wie verlos me van die troep.

15 reacties

Reputatie 7
Als je iets verplaatst naar je ongewenste mail of spam kun je de afzender of het domein van de afzender blokkeren, ik weet niet of het bij ieder mailprogramma op deze manier werkt, dat moet je even uitvogelen. Bij unsubscriben bevestig je je email adres, dat levert je soms alleen maar meer troep op.
Reputatie 7
Badge +8
Geachte mevrouw Jones, dank voor uw advies. Ik heb de mail, die genaamd was Center Parcs verplaatst naar ongewenste email. Met de rechterknop van de muis gezet op bewuste email kon ik verplaatsen naar ongewenste email. Ik kreeg als antwoord dat het gebeurd was en het emailadres geblokkeerd was. Nou ik hoop maar dat het zo in orde is, en eventuele nieuwe emails met dat ik wat gewonnen heb, gaan dezelfde weg.
Reputatie 7
Badge +7
Beste @L.J.F. de Ruiter,Allereerst: van harte welkom op de community. Leuk dat je je vraag hier hebt gesteld!

Minder leuk is natuurlijk het onderwerp van je vraag. Ik vind al die ongewenste e-mails soms ook maar wat vervelend. Op deze pagina kan je terug lezen hoe je spam kunt blokkeren en voorkomen. In dit topic over spam vind je een gratis artikel over spam, wellicht ook leuk om te lezen. Verder zijn er een hoop technische experts op deze community te vinden, die je vast en zeker ook van handige tips kunnen voorzien. Laat je ons weten of het is gelukt?Met vriendelijke groet,Monique van de Beek
Reputatie 7
Badge +8
Beste Monique,Dank voor je antwoord. Uiteraard deel ik je mening, anders had ik uiteraard hier het onderwerp niet aan de orde gebracht. Het is echt zeer irriterend al die ongevraagde onzin mail, vooral wat ik allemaal al niet gewonnen heb van grote firma's. Het is echter allemaal nep, ik heb nog wel meer irritante zaken, wat denk je als je bij een bepaalde webshop iets gekocht heb, krijg je ook altijd tenminste iedere week mail, maar ook zo van: Leo je voorraad is nu wel op. Hoe verzinnen ze het, nog erger hoe durven ze, uiteindelijk maak ik dat zelf wel uit. Of webshops, denk aan kledingbedrijven, die ook nog iedere keer gaan bellen omdat ze een aanbieding hebben. Maar genoeg hierover, het gaat nu om die NLtotalgreen. Ik ben uiteraard lid van de consumentenbond, al heel lang trouwens en ben geabonneerd op de gids en de digitaal gids. Daaruit heb ik inderdaad destijds zo'n gratis blokker gedownload, althans ik meen dat het zo heet, het is ublock origin. Die houdt enorm veel tegen, want naast die NLtotalgreen is er nog een hoop puin dat over het net gaat, denk aan porno, erotiek, een ieder die zich aanbiedt enz. Daar ben ik allemaal van af. Ik heb ook NLtotalgreen c.q. center parcs enz. naar ongewenste email geplaats, bij Windows wordt het dan meteen geblokkeerd. Ik heb hem/haar ook gezet op internet opties bij beveiliging onbetrouwbare websites, maar ondanks windows of microsoft is dat niet zo'n krachtige waakhond. Het verbaast ne echter dat die mail er toch steeds doorkomt, is het geen center parcs, dan is het albert heijn, of een andere grootgrutter, of een buitenlands oord. Ik moet nog uitvinden dat ik bij die ublock origin zo'n website kan laten blokkeren, maar het is althans mij moeilijk een gebruiksaanwijzing te vinden. Ik ga in elk geval jouw adviezen en pagina's opzoeken, dat heb ik nog niet gedaan dus weet ook niet of daar het ei van columbus bijzit. Alvast dank daarvoor.
Reputatie 7
Badge +4
Ik heb een goed beveiligingssysteem, nu sinds anderhalf jaar van Norton omdat die als beste getest was en daarvoor Bullguard en daarvoor Eset, omdat die toen als beste getest waren.

Ik heb nooit last van spam.🙂
Reputatie 7
Badge +8
Beste Ekokok,Of je helderziend bent. Ik heb namelijk ook Norton. Inderdaad genomen toen zij als beste uit de bus kwamen. Daarvoor was het GData. Maar GData, ook goed, heeft maar een contract voor 3 computers. Bij Norton heb ik een contract van 10 genomen, voor de PC's, Laptops, Tablets maar ook de smartphones. Die worden langzaam werd me voorspelt, maar integendeel, ik merk er niets van en nu zijn de smartphones en alles beveiligd...…. maar ondanks Symantec Norton komt deze NLtotalgreen erdoor. Ik heb mijn spul redelijk goed beveiligd, soms te veel c.q. dubbel o.a. met Avira, maar toen werd de PC enorm langzaam, en het is nota bene een i7-6700 CPU, 3,41 GHz, echt een snelle dus. Ik heb alles van Avira eraf gegooid via REVO. Blijft waarom Norton, ook Ziggo en andere beveiligingen dat prijswinnaargedoe van NLtotalgreen toelaten.
Reputatie 7
GData houdt ontzettend goed tegen, zo goed dat ik nadat hij net was geïnstalleerd ook niet meer op mijn vertrouwde websites kon komen. Alleen belast hij je computer bij een scan zwaarder dan Norton, dat is voor mij helemaal een nadeel omdat mijn computer aan vervanging toe is en uitslaat als hij het te warm krijgt of een te grote opdracht.
Reputatie 7
Badge +4
@L.J.F. de Ruiter

Heeft u al eens contact met Norton gezocht? Zij zijn 24 uur per dag bereikbaar via chat en overdag en 's avonds ook telefonisch. Ik heb de ervaring dat zij er op een prettige en vriendelijke manier alles aan doen om eventuele problemen op te lossen en te zorgen dat alles weer perfect werkt zoals het hoort.
Reputatie 7
Badge +8
Beste Ekokok,Wel wat eerder gedaan over Norton Identity Safe. Ben toen inderdaad goed geholpen. Dus zal het zeker ook eens bij Norton aankaarten. Zal wel een andere dag worden en ik weet ook niet meer of het in het Engels moest, niet erg, maar bepaalde technische termen moet ik toch opzoeken. Bedankt weer.
Reputatie 7
Badge +8
Beste mevrouw Jones,Zoals u al eerder gemeld, heb ik de prijswinnaarsmails van NLtotalgreen naar de ongewenste mail map verhuisd, en kreeg toen meteen als antwoord van de PC, zal wel Microsoft zijn, dat ze het mailadres zouden blokkeren. Tot op heden ook niet meer een prijs gewonnen. Ik heb zo'n 2 jaar GData gehad, was of is ook een goede virus opspoorder en houdt aardig wat tegen, maar kon toen ook uBlock origin niet missen. GData meldde zo van tijd tot tijd wel wat dingen waar ik ook geen raad mee wist, maar grote klachten heb ik er zeker niet over. Symantec Norton is ook al jaren een begrip, en een goede beveiliger. Maar ieder jaar wordt er wel altijd een ander nummer één. En ja als een computer ouder wordt gaat hij langzamer lopen, net een mens. Ik heb ook heel wast computers gehad en kregen allemaal van die kwalen. ik heb altijd een reserve PC gehad, kan natuurlijk ook de laptop zijn, maar met de desktop is het zo gegroeid. En vroeger liepen die dingen veel vaker vast dan nu, dan was een reserve computer een uitkomst, kon je gewoon verder, of meestal opnieuw beginnen, maar je hoefde niet op de reparateur te wachten. De laatste jaren heb ik de knoop doorgehakt en de voor die tijd kwaliteits goede en snelste te nemen. Je heb ze ook refurbished, dat scheelt flink wat geld op een nieuwe.
Reputatie 7
Ik heb nog een laptop maar die ligt op de boot. Ik gebruik meestal mijn ipad maar als ik veel moet typen de pc, op de ipad gaat me dat te langzaam, letter voor letter met een pennetje omdat mijn nagels nogal lang zijn. Ik heb wel ergens zo'n los blue tooth toetsenbordje maar dat vind ik ook niet geweldig. die ipad ligt nu op mijn buik, dat toetsenbord kan er niet bij, ik heb niet veel buik.

Ik zat te denken aan een Mac maar ik weet eigenlijk niet of dat wel zo'n goed idee is. Staan hier ergens Mac recensies toevallig?
Reputatie 7
Badge +4
@L.J.F. de Ruiter

Nee hoor, als u belt kan het gewoon in het Nederlands.

De chat 's nachts is alleen in het Engels, maar ook dan hebben ze begrip wanneer je het allemaal niet precies weet.
Reputatie 7
Badge +7
Ik ga in elk geval jouw adviezen en pagina's opzoeken, dat heb ik nog niet gedaan dus weet ook niet of daar het ei van columbus bijzit. Alvast dank daarvoor.

Ik ben benieuwd of het verlossende antwoord ertussen zit, @L.J.F. de Ruiter! Succes in ieder geval.
Reputatie 7
Badge +8
Hallo beste mensen, daar ben ik weer. Kan helaas nog niet alles tegelijk en doe andere forums, niet veel, wel enquêtes (veel) en reviews (heel veel). Maar eerst heb ik ekokok raad opgevolgd en Norton gemaild. Ik moest er chatten, kon niet in een mail of conbtactformulier mijn verhaal vertellen. Maar uiteindelijk mochgt het dan toch, hier een kopie:Het chatten begint al met dat ik mijn verhaal niet kan vertellen. Maar ik wil het proberen. Het begon zo: Ik wordt overstelpt met mails van nltotalgreen, ik meen een ricksmits??. Ik unsubscribe al die onzin, ook al die andere troep dat ik wat gewonnen heb, van albert heijn iets krijg enz. Maar bij nltotalgreen is unsubscribe niet genoeg, je moet het confirm en je emailadres invullen. Waarom?? Vervolgens in het forum: Ekokok

Actieve deelnemer

669 reacties

2 dagen geleden

@L.J.F. de Ruiter

Heeft u al eens contact met Norton gezocht? Zij zijn 24 uur per dag bereikbaar via chat en overdag en 's avonds ook telefonisch. Ik heb de ervaring dat zij er op een prettige en vriendelijke manier alles aan doen om eventuele problemen op te lossen en te zorgen dat alles weer perfect werkt zoals het hoort. Nou daarom ben ik dus hier.

Welnu op deze manier hoopte ik dat ze begrepen dat het toch belangrijk was voor een heel forum en dat we Norton gezind waren. Aldus wilde ik toewerken naar wat kan Norton in dit soort gevallen doen. Nu niets dus. Hij vroeg welke mail ik gebruikte. Dat was live mail maar na een grote windows update was het ineens webmail. Hoe kan dat zou hij ook op in kunnen gaan maar nee. Aan Live Mail en Webmail kon hij niets doen, ik moest maar outlook nemen, daar kon Norton wel wat mee. Hij mailde: Kopie: Dus als u wilt dat uw emails door ons op spam gefilterd worden zult u moeten gaan overstappen naar Outlook als emailprogramma, webmail kan namelijk op geen enkele manier gefilterd worden anders dan door de emailprovider zelf: upc in dit geval. Armand: Heeft u hier nog vragen over meneer? (het blijft angstvallig stil aan uw kant). Ja ik was nog aan het tikken, maar het chatten verliep echt niet geweldig, niet vriendelijk, maar dat is subjectief uiteindelijk gaf ik nog door: Kopie: Ik heb dan ineens webmail, zoals u zegt. Hoe kom ik dan aan OUtlook. In zo'n forum doen verschillende merken de ronde. Maar zoals gezegd ik heb zat te vertellen, maar u hebt haast. Bedankt dus voor de adviezen. Hij rondde het af en verbrak de chat. Mij maakt het niets uit, maar ik chat liever niet en vertel mijn verhaal via mail of contactformulier. Dat gaat niet, dus chatten, maar dan laten ze je kennelijk niet uittypen en willen van je af. Ik weet ook niet of het nou een vriendelijk of prettig antwoord is, wij kunnen niets voor u doen, u moet outlook nemen, dat heb ik elders, ook bij GData niet meegemaakt. Niet getreurd dit onderdeel heb ik afgehandeld, we gaan gewoon verder, maar geef me meer tijd.

Reageer