Private lease Fiat: Subsidie wordt niet verdubbeld.

  • 30 December 2021
  • 1 reactie
  • 46 Bekeken

Fiat suggereert op hun website de subsidie a €3350 te verdubbelen. Dit is echter niet juist. Uit de berekening op de site Fiat.nl bleek dat ik €390 zou moeten betalen voor een Fiat 500e cabrio, icon, 15000km, 48 mnd (private lease). Nu tijdens de actie in dec. blijkt dat dit maandbedrag a €390 hetzelfde is en dat de korting (a  €3350 :48 mnd= €69 pmnd) al in de prijs op de site in mindering is gebracht. Antwoord van Fiat: in sept had Fiat een andere actie waardoor de prijs ook al verlaagd was naar die €390. Daar was echter destijds op de site niets van terug te vinden. Wèl listig bedacht 😜 Kortom…. Fiat misleidt de klant en doet onterecht voorkomen dat ze €3350 korting geven maar dezelfde prijs werd in september al gehanteerd zonder actie. Als de klant maar binnen is en tekent en er met open ogen in laten lopen. Je moet het maar kunnen.


1 reactie

Reputatie 7
Badge +5

truc nr 1 van reclame is zorgen dat er altijd korting is, daar worden wij  consumenten nl hebberig van. Fiat (en vele anderen) hebben dus altijd korting acties, die van september was voorraadmodellen: Actie: Fiat 500E private lease al vanaf € 329 per maand | Autokopen.nl

Reclame speelt op tal van eigenschappen van consumenten in, dus wij staan zelf aan het stuur als het gaat om misleiding.

Reageer