Beantwoord

Rijlessen: groot bedrag in 1 keer overmaken?

  • 23 January 2022
  • 4 reacties
  • 100 Bekeken

Voor mijn kleindochter die wij rinkelden aanbieden, vraagt de betreffende organisatie NXXT voor het betreffende pakket EUR 2.250.00 ineens te voldoen vóór 26.01.22, terwijl de lessen pas starten op 16 mrt. a.s. 
Loop ik niet te veel risico op faillissement? Ik kan natuurlijk hun financiële positie niet beoordelen.

Vr gr H. Karst 

 

icon

Beste antwoord door Gebruiker1643104289 25 January 2022, 10:56

Bekijk origineel

4 reacties

Badge +2

Ik zou het gewoon nooit doen. U betaalt een dienst in de toekomst vooruit, zonder enige zekerheid op levering. Het is een franchise organisatie met meerdere vestigingen en veel positieve feedback. Zie https://www.feedbackcompany.com/nl-nl/reviews/nxxt/ Ik snap wel waarom ze dit doen, want ze kunnen zo goed plannen op hun inzet van middelen. Maar lees van tevoren tenminste hun algemene voorwaarden goed door.

Wat ik zou doen bij zo'n bedrag is: Een offerte opvragen bij drie bedrijven en check ze dan ook op hun voorwaarden en reviews.

Reputatie 6
Badge +5

https://www.nxxt.nl/prijzen-en-pakketten/rijlespakketten

Het masterpakket bij NXXT kost zo te zien 2125. U betaald 2250? Ik sluit me verder aan bij de opmerking van @cbvjapio 

Reputatie 7
Badge +8

Het is een goed adies de algemene voorwaarden door te lezen en ook eldfers offerten aan te vragen.  Voor dingen die ik via internet e.d. aanschaf, betaal ik vaak met Visa. De regeling met bedrijven en Visa is dan zo dat ze pas afschrijven als er geleverd wordt. Ik geef dus vooraf toestemming, maar afschrijven pas bij levering. Is er zo bij U ook niet iets te regelen.

@Karst2 mijn advies is geen pakket te nemen. het lijkt voordelig, aar dat is het vaak niet omdat er verborgen kosten kunnen zijn. Zie hiervoor ook een uitleg enn berekening die ik geef: https://web.clickdrive.nl/lespakketten/

Het beste advies dat ik kan geven, betaal per les, wees kritisch op de kwaliteit en stap over wanneer je ontevreden bent. Er zijn helaas teveel instructeurs die niet voor maximale kwaliteit gaan.

Graag help ik je verder als je interesse hebt.

Reageer