Uitvaartbranche schimmig over kosten

  • 24 April 2018
  • 1 reactie
  • 310 Bekeken

Niet alleen de uitvaartbranche is schimmig over kosten, maar begraafplaatsen/crematoria kunnen er ook wat van en werden waarschijnlijk niet in het onderzoek betrokken. Dit terwijl veel kosten van dit soort instellingen door de uitvaartvaartverzorger moeten worden doorberekend.

Nadat een paar jaar geleden moeder bij vader in het graaf was bijgezet en de tekst op de grafsteen was aangepast, kregen wij een tijd later onverwacht van Begraafplaats Westerveld een rekening van ca. € 900,- als extra "afkoopsom onderhoudskosten van het graf".

Waarschijnlijk kregen wij deze rekening omdat aanpassing van de tekst op de grafsteen niet door Westerveld werd verzorgd maar door een ander bedrijf. De uitvaartverzorger was hiervan waarschijnlijk ook niet op de hoogte althans deze heeft ons hierop niet geattendeerd.

1 reactie

Reputatie 3
Badge +4
@A. Schoemaker , nog bedankt voor deze melding. We hebben de begraafplaatsen en crematoria voor dit onderzoek inderdaad niet apart benaderd, maar we hebben wel meer van dit soort signalen gekregen. Interessant om ook eens te onderzoeken!

Reageer