Consumentenbond.nl

Wie heeft er ervaringen met de taxaties van catawiki

  • 14 januari 2020
  • 3 reacties
  • 668 Bekeken

Ik heb slechte ervaringen met catawiki , met name over de taxaties. Ik heb catawiki dit per brief ook meegedeeld. Als antwoord kreeg ik dat catawiki geen taxaties doet met name omdat ze de kavels nooit in handen hebben gehad. Nu is de vraag of catawiki nu wel of niet taxeert.

Wil je jou ervaring delen?


3 reacties

Ik heb ook zeer slechte ervaringen met de prijsbepaling van Catawiki.

Volgens mij zit er helemaal geen constante in hun prijsbepaling.

Een voorbeeld: ik bied twee soortgelijke zilveren voorwerpen aan , het ene aanvaarden ze en het andere wordt geweigerd met als mededeling op gebaseerd op onze ervaringen zal dit voorwerp niet de vooropgestelde prijs van 75€ halen. Het andere voorwerp dat wel in de veiling werd opgenomen behaalde een verkoopprijs van +115€.  ?????????????

Ook worden sommige voorwerpen verkocht op de veiling en de koper voert geen betaling uit ,!!!!!!!!!!

 

CATAWIKI sucs...Als belg wordt ik keer op keer gediscrimineerd !!! Op de 10 keer wordt ik 9 keer gediscrimineerd als belg, lukt het wel, dan hebben ze blijkbaar niet gezien dat ik Belg ben.  Ik begrijp zelf niet waarom ik nog wil werken met die bende van Catawiki ?? Ik bied 3 nautische objecten aan waarvan ze beweren dat die geen 50€ samen gaan opbrengen !? Een van die 3 objecten heb ik enkele maanden geleden gekocht op Catawiki van een Nederlander… Dit object zit nu in mijn aangeboden kavel van 3 en nu weigert men het ??  Die veilingmeesters, sta me toe, die deugen niet en discrimineren zwaar de Belgen !!!  Straks ga ik nog geloven dat men ze (de veilingmeesters) verpicht vanuit de directie om Belgen te discrimineren.  Als je dan ziet welke nederlandse prullen (die achteraf ook zeker geen 50€ halen) er soms wel toegelaten worden in veiling breekt mijn belgische klomp helemaal (sic) Men werkt dus blijkbaar met 2 maten en 2 gewichten …..

@jimmon moet u dan niet Catawiki.be gebruiken ipv Catawiki.nl?

Reageer