Wie heeft er nog meer slechte ervaringen opgedaan met de boxers van On That Ass?

  • 10 December 2018
  • 10 reacties
  • 39068 Bekeken

Na 12 maanden lidmaatschap heb ik nog maar 2 hele boxers over. Nagenoeg alle geleverde boxers werden binnen enkele weken vaal en de gaten vielen er in.Na een paar maanden hebben we, in overleg met hen, de maat verandert, maar ook dit mocht niet baten. Ook nu wordt er geen passende oplossing geboden en zit ik met mijn handen in het haar.

10 reacties

Reputatie 7
Badge +5
Als een product niet aan reële verwachtingen voldoet, moet het vervangen worden.

Je hebt de leverancier van dit product al de kans gegeven om dit aan te passen, maar als de kwaliteit niet beter wordt, dan moet de koop ontbonden worden en is een compensatie redelijk alsmede ontbinding van het contract.Plaats je klacht eerst op Klachtenkompas.nl , dit is een initiatief van de Consumentenbond. Op dit online klachtenplatform kun je gratis een klacht indienen. Doel is dat je samen met het betreffende bedrijf of instantie tot een oplossing komt. Deelname van bedrijven is vrijblijvend en alle klachten worden openbaar gemaakt. Zo kan iedereen zien of er klachten over bedrijven zijn en hoe die daar mee omgaan.Mocht dit geen effect hebben, dan de volgende mogelijkheden:Ben je lid van de Consumentenbond, dan kun je daar juridisch advies inwinnen.

Zo niet, staan er toch veel mogelijkheden om je op gang te helpen: Zelf aan de slagLukt dit niet, dan kun je ook terecht bij: Het Juridisch Loket geeft gratis eerste hulp bij juridische vragen.
Ik heb vanaf augustus 14 onderbroeken besteld, inmiddels heb ik er 9 kunnen weggooien, omdat er gaten in het kruis kwamen.

On that ass geeft aan, je moet een grotere maat aanschaffen en bij andere gebruikers wordt geadviseerd ze minder warm te wassen.

Vorige maand een grotere maat aangeschaft en meteen de vuurdoop gegeven, 14 dgn gedragen en gewassen, en ook bij deze onderbroek kwam het bekende gaatje in het kruis.

Per direct het contract beëindigd.Wat ik zelf erg storend vind, wil je een nette review schrijvenop de site van ON THAT ASS, dan moeten zij de review goedkeuren.

Met andere woorden, de slager keurt zijn eigen vlees!
Reputatie 2
Badge +1
Heb zelf ook een aantal onderbroeken van hun, tot nu toe zeer tevreden met de kwaliteit eigenlijk. Ze blijven gewoon heel, na een paar maanden wel wat minder 'kleur' erin maar dat heb je met alles wat je wast. Wat wel tegenviel en je tegenwoordig vaker tegenkomt (Nike schoenen... kuch...) is dat de maatlabels nergens op slaan. Nog nooit in mijn leven heb ik van iets een L gehad, altijd S of M, Maar de M'tjes van On That Ass zaten echt te strak op mijn spijker lichaam, onbegrijpelijk. Dus sowieso maat groter bestellen.
Reputatie 7
De boxers van de Hema zijn prima en dat blijven ze ook in de was en droger. Bovendien kosten ze een derde van de prijs van on that as.
Wellicht dat ik van geluk mag spreken, maar inmiddels al 33 van deze onderbroeken in bezit en nog letterlijk geen 1 stuk gekregen.... ja mijn eerste zijn inmiddels wel verwassen maar goed deze zijn dan ook al 33 maanden oud... dus daar mag ik niet over klagen. Ook gaan ze gewoon mee de droger in, tegen het advies van on that ass in... nee geen kantoor baan maar gewoon in de industrie, dus daar kan het ook niet aan liggen.

Kaliteit klantenservice en boxers is een stuk minder dan de marketing.

Van een boxer gingen de naden los, slecht gestikt, foto's gemaakt, reactie is dat de boxer een gebruiksvoorwerp is en ze verder niets voor mij konden doen.

Dus wanneer je een gebruiksvoorwerp koopt bij ONTHATASS heb je garantie tot aan de brievenbus.

Ik heb inmiddels 17 boxer shorts en ben er erg blij mee. Elke maand kijk ik uit naar het nieuwe model. Het is elke keer weer een verassing wat ze nu weer verzonnen hebben. Ik was ze met de hand en gebruik geen wasverzachter waardoor de kwaliteit goed blijft,dat is ook wat ze geadviseerd hebben.

 

Vandaag weer een nieuwe on that ass bezorgd gekregen. Mijn zoon pakte hem uit en zegt tegen mij:” mam , kijk eens, deze boxershort is vies. “

Dat klopte, en hij ruikt ook naar poep. Het klinkt onmogelijk, maar het is echt waar. Hoe het kan , ik heb echt geen idee, we haalden hem zo uit de verpakking!

ik heb opgezocht waar ik hierover een klacht kan indienen, maar ik ben er nog niet achter. Mensen met soortgelijke ervaringen? 😳

Badge

Na 12 maanden lidmaatschap heb ik nog maar 2 hele boxers over. Nagenoeg alle geleverde boxers werden binnen enkele weken vaal en de gaten vielen er in.

Na een paar maanden hebben we, in overleg met hen, de maat verandert, maar ook dit mocht niet baten. Ook nu wordt er geen passende oplossing geboden en zit ik met mijn handen in het haar.

Klopt, zelfde ervaring

Al jaren lid van On That Ass, eerst voor mijn zoon en nu voor mijn man.

Nooit geen problemen gehad, ik vind ze van goede kwaliteit! Ik herken de verhalen hier totaal niet! Wat vreemd dat er zo een groot verschil in ervaringen ligt.
Ik doe ze wassen op 40 graden, en ik doe ze niet in de droger. 

Reageer