Consumentenbond.nl

Novasol - niet boeken of reserveren!!

  • 11 september 2020
  • 1 reactie
  • 162 Bekeken

Wij hebben een verblijf geboekt in Slovenië via Novasol. Drie weken voor vertrek stelt het land reisbeperkingen in voor Nederlanders i.v.m. COVID. Nederlanders moeten bij binnenkomst eerst 14 dagen in quarantaine. Op basis van de de huurvoorwaarden weigert Novasol, een voucher, omboeken, of restitutie of enig ander coulance. Wij zijn dat geld dus simpelweg kwijt! Belachelijk natuurlijk maar goed dat moet de kantonrechter maar gaan bepalen via onze rechtsbijstandverzekering. Of weet iemand een andere oplossing?

Dus boek of reserveer niet bij Novasol want elk land kan op dit moment op hele korte termijn reisbeperkingen instellen en dan ben je bij deze organisatie gewoon de sjors!

Met groet,

Ruud


1 reactie

Nee ook geen betere ideeën. Als ik de regels samenvat voor een loosgebekte accommodatie dan heb je recht op je geld terug als je het huis niet in mag en anders is het jouw risico. Let wel, dat is mijn samenvatting. Nu mag je het land wel in maar moet je in quarantaine, zeg jij maar onder welke categorie dat dan valt? Ik durf het niet te zeggen. Dus mocht het inderdaad tot een zaak komt ben ik heel benieuwd hoe het afloopt.

Reageer