Direct een reactie kunnen geven op een topic


Reputatie 5
Badge +6
  • Bondscoach
  • 423 reacties
Na het inloggen, mis ik de optie om direct een reactie aan te kunnen geven op een bepaalde pagina.

Bestaat deze mogelijkheid, of moet men altijd naar beneden scrollen?

Ik ga er van uit dat men via de @ en daaraan de gekoppelde naam, een verwijzing kan plaatsen.

Dit lijkt mij wat omslachtig.

Via een reactie heb ik via Ctrl+c en Ctrl+v een tekst gekopieerd vanuit een onderwerp. deze werd zodanig groot aangegeven dat ik ik mij kan voorstellen dat dit overheersend aangemerkt kan worden.Dus weer even zoeken hoe men dat aan kan passen 😉.

Dit naar aanleiding van een directe reactie van de manager met betrekking tot de mogelijkheid om kleuren in een tekst aan te kunnen geven (mis de keuze van ?)

29 reacties

Reputatie 6
Badge +6
@GdR : even een korte reactie, aangezien ik nu buiten in het zonnetje zit. Het valt me op dat je veel vragen hebt met betrekking tot de werking en functies van het forum. 👍🏻Mocht je willen, dan kunnen we ook een afspraak inplannen om het forum door te nemen en alle functionaliteiten en evt. vragen door te nemen. Dat kan tel., maar je bent ook van harte welkom hier in Den Haag bij de Consumentenbond. Dat je het weet 😉
Reputatie 5
Badge +6


@Mevrouw Jones : leuk dat je ook als moderator hebt gewerkt. Ik noem @Monique van de Beek vanaf vandaag ook "modje" haha..Dus... Degene met de beste bijnaam voor Community Managers krijgt van mij een leuke attentie. 😉


Via de optie reageert. Deze dus nu geopend😀.

Zo leer ik er telkens wat weer wat bij i.v.m. het gebruik en adviezen t.a.v. het forum.

Mijn voorstel is om op geen enkele wijze een bijnaam toe te kennen 😐.
Reputatie 7
Wat me wel meteen opviel is het ontbreken van de datum, er staat 3 min./ 3 dagen (datum en tiid vermelden is duidelijker) en soms drie jaar, dat alles in lichtgrijs. Nou hoeft die kleur niet aan mijn kippigheid te worden aangepast maar waarom blijven topics van meer dan een jaar oud staan? Waarom geen archief? Als iemand dan bijv. Iets vraagt over een onderwerp dat eerder aan de orde is geweest kan er altijd een link naar dat oude topic worden gemaakt, dat maakt het forum overzichtelijker.
Reputatie 7
@gdr, post.

Reageer