Consumentenbond.nl

Waar koop jij je concertkaartjes?

  • 31 mei 2016
  • 3 reacties
  • 214 Bekeken

Reputatie 2
Badge +5
Kaartjes voor concerten, festivals, theater, musicals. Als je er op googelt kom je een flinke lijst met aanbieders tegen. Hoe kies jij de site waar je tickets koopt en waar let je op? Kies je degene bovenaan de lijst? Of let je vooral op de prijs? Of koop je alleen bij bepaalde aanbieders? En hoe weet je of je met een betrouwbare aanbieder te maken hebt? Ik hoor het graag!

3 reacties

Badge +2

Beste Evelien, na een duur foutje koop ik uitsluitend nog kaartjes via de officiële verkooppunten. Bij kleinere concerten is dat doorgaans de zaal waarin het optreden plaatsvindt, anders is het vaak Ticketmaster. Tip: kijk altijd eerst op de site van de zaal wat daar als prijs van de kaartjes wordt aangegeven. Vraagt een site (veel) meer, kun je er van op aan dat ze dik aan je willen verdienen!

***Link aangepast door beheerder***
 

Reputatie 2
Badge +5
Bedankt voor je reactie Rien! Zo te lezen ben je helaas door schade en schande wijs geworden. Vaak is het best lastig om te zien wie de 'officiële' verkoper is.
Lastig? Is het concert bijvoorbeeld in Paradiso > www.paradiso.nl is het in Ziggo Dome > www.ziggodome.nlMeestal kom je via de officiële site bij ticketmaster inderdaad. Groeten, J. den Hartog

Reageer