Wat is julle ervaring met Stella fietsen?Toon eerste bericht

56 reacties

Als het echt zo zuur is als je het uitlegt ben je dus afgeperst. Daar kun je aangifte van doen. Waarschijnlijk hebben ze het zo niet bedoeld, maar het kan evengoed wel gebeurd zijn.

Haha, dat klinkt ook wel erg zwaar. Afpersen is met bedreiging van sancties iets van iemand anders opeisen. Dat dekt de lading niet. Het is gewoon niet netjes om een prijsafspraak niet na te komen zonder gedegen motivatie  te kunnen geven waarom de rekening hoger is geworden. Een vergissing in de berekening is geen gedegen motivatie!

. Afpersen is met bedreiging van sancties iets van iemand anders opeisen.

De eis was het betalen van meer geld dan afgesproken.

De sanctie was dat je anders je fiets niet meer terugkreeg.

Maar het is maar een fiets, dus dan is het minder erg...

Reputatie 6
Badge +7

@T Haasnoot Het is gewoon niet netjes om een prijsafspraak niet na te komen 

Daarmee heeft u, uw te veel betaalde geld nog niet terug.

Gaat u het nu, met alle reacties zo laten, of de papieren tijger op Stella los laten?

haha, ik keur het anwoord goed. Ik ben afgeperst😉! Ik laat het er niet bij zitten. Vreemd is het ook dat ik geen factuur mee kreeg. Telefonisch om gevraagd bij de klantenservice ook. Deze meldden mij dat de factuur nog niet beschikbaar was. Hoe kan een factuur niet beschikbaar zijn wanneer de rekening wel kan worden gepresenteerd🤔? Dit ruikt ergens naar! Dat had ik van een bedrijf als Stella niet verwacht.

Wij hebben twee fietsen , type Livorno, met voorwielmotor uit 2017. Gekocht via marktplaats.

Wij zijn er heel tevreden mee !

Ik lees op dit topic alleen maar verhalen van mensen die wat te klagen hebben maar onze fietsen rijden perfect en als er wat aan mankeert dan bellen we Stella ( ok, je moet flink geduld hebben voor je iemand aan de lijn krijgt) en dan kunnen we binnen één week terecht bij een service-center.

Een defect accu van  630 Wh werd vorig jaar nog onder garantie vervangen. Onlangs een vervanging van de regelunit (zit achter de accu) omdat de ondersteuning na zo'n 20km wegviel. De unit werd te heet en dat was een bekend probleem en dus snel verholpen ( klaar terwijl U wacht).

Inmiddels hebben we resp. 5000 en 11000 km op de teller staan en fietsen we fijn verder!

 

 

Reageer