Consumentenbond.nl

Magnum Vegan ijs is niet vegan

  • 13 mei 2019
  • 2 reacties
  • 606 Bekeken

Ik kreeg een persoonlijke aanbieding van AH om het nieuwe Magnum Vegan ijs te proberen. Omdat ik geen zuivel eet keek ik naar de ingrediënten lijst. Wat schetst mijn verbazing te lezen dat er MELK in zit.


2 reacties

Reputatie 6
Badge +5
Er zit geen melk in, er kan wel melk in zitten doordat er daar ook melk producten worden gemaakt.
Volgens mij is dit de reden.
Reputatie 7
KAN bevatten. Dat zegt het zelfde als chocoladerepen of toffees die gemaakt zijn in een omgeving waar ook noten worden verwerkt. Er kan een kruimeltje, in dit geval een druppeltje, in terecht zijn gekomen. Kan wel maar hoeft niet.

Reageer