Beste magnetron uit de test is niet te koop!

  • 12 juni 2021
  • 2 reacties
  • 81 Bekeken

De beste magnetron uit de test, de Samsung MC28M6055CS, wordt niet vermeld in de vergelijker. Zelfs met Zoeken komt hij niet tevoorschijn. De test is slechts een paar maanden oud, het zou dus wel netjes zijn om er iets over te melden. https://cloudfront.consumentenbond.nl/binaries/content/assets/cbhippowebsite/gidsen/consumentengids/2021/nummer-2---februari/202102p22-test-combimagnetrons.pdf

Overigens is hij nog wel verkrijgbaar via Bol, maar voor een veel hoger bedrag. 

Wat ik ook heel slecht vind van de magnetronvergelijker is dat ik niet kan filteren op ovenfunctie. Ik zoek namelijk een solo-magnetron aangezien ik een uitstekend fornuis heb.

En ook jammer dat ik hier achteraf de titel niet kan bewerken, dan had ik ‘niet te koop’ veranderd.


2 reacties

Reputatie 7
Badge +6

Fabrikanten gaan de CB niet vertellen wanneer een te testen item uit productie gaat . Daardoor gebeurt het helaas vaak dat een product wat we graag willen niet meer of heel moeilijk te vinden is . Mogelijk heeft  de goede score die prijsverhoging veroorzaakt doordat verkopers hier ook lezen …..

@A. Ietswaart Vanwege de slechte verkrijgbaarheid beschikt de betreffende magnetron niet meer over het predicaat beste uit de test. Voor de huidige best geteste magnetrons verwijs ik je graag door naar https://www.consumentenbond.nl/magnetron/beste.

Doordat de filter Goed verkrijgbaar in onze vergelijker automatisch staat aangevinkt heb je de magnetron hoogstwaarschijnlijk niet kunnen terugvinden. Na het uitvinken van de filter vertrouw ik erop dat de magnetron wel tevoorschijn komt. Daarnaast is het inderdaad niet mogelijk om te filteren op ovenfunctie omdat we enkel combimagnetrons hebben getest en deze beschikken allemaal over een ovenfunctie. 

 

 

Reageer