Consumentenbond.nl

Tablisto Kiosk failliet ?!

  • 6 mei 2019
  • 4 reacties
  • 524 Bekeken

Reputatie 1
Badge +1
De site https://cbreader.tablisto.com/reader-table/index.php met de gidsen van de Consumentenbond is niet meer bereikbaar en schijnt failliet te zijn. Zie https://www.faillissementsdossier.nl/nl/faillissement/1476157/push2tablet-b-v.aspx.
Op de Consumentenbond site kan ik hier niets over vinden, het lezen van de gidsen op deze site was juist erg prettig met de desktop computer.
Word hier een vervanging voor gezocht, ik krijg geen papieren versie meer van de gidsen?

Het topic is gesloten voor reacties

4 reacties

Reputatie 7
Badge +5
Als lid van de Consumentenbond krijg je de Consumentengids thuisgestuurd, je kunt ze dan online ook lezen en de testen volledig lezen.
https://www.consumentenbond.nl/consumentengids/consumentengids-uitgelicht
De Windows reader is inderdaad uit de lucht. Geen idee of push2tablet die onderhield of hoste maar ze zijn zeker ook betrokken bij de app, die gelukkig nog wel werkt heb ik zojuist geconstateerd.
Reputatie 1
Badge +1
@Bert

Onderstaand abonnement heb ik sinds 2018.

"**Liever digitaal lezen? Neem Consumentenbond Extra met de digitale versie van de Consumentengids en krijg 10% korting op bovengenoemde prijs" in de tarieven-consumentenbond-2018 ( https://www.consumentenbond.nl/binaries/content/assets/cbhippowebsite/nieuws/tarieven-consumentenbond-2018.pdf ).
Badge +8
Ha @Tourist7, dank voor je melding! Ik heb hier zojuist dit topic over geopend. Voor het overzicht sluiten we dit topic, en willen we je vragen ons topic in de gaten te houden voor updates.